PROTOTHEMA

Οικονομία

Η απόφαση δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια

Αμοιβή 3,2 εκατ. ευρώ στην Rothschild για να βγάλει την Ελλάδα στις αγορές

Αμοιβή 3,2 εκατ. ευρώ στην Rothschild για να βγάλει την Ελλάδα στις αγορές

Σε δόσεις η καταβολή του ποσού - Δείτε τους όρους, όπως περιλαμβάνονται στην απόφαση του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Χουλιαράκη

Τη συνεργασία του Ελληνικού Δημοσίου με την Rothschild, προκειμένου να προωθηθεί η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, ενέκρινε, με σχετική απόφαση, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.


Όπως αναγράφεται στην απόφαση Χουλιαράκη, η Rothschild θα αμειφθεί ως εξής: ποσό 99.000 ευρώ σε 60 ημέρες από τη δημοσίευση της απόφασης. Επιπλέον 99.000 ευρώ μέχρι τις 31/5/2018, εφόσον οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της εξακολουθήσουν να παρέχονται και μετά την 25/1/2018 και για διάστημα όχι πέραν της 25/1/2019.

Εάν επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στις αγορές (σ.σ. δεν διευκρινίζεται με ποιους όρους, όπως π.χ. με τι επιτόκιο θα δανείζεται η Ελλάδα) θα καταβληθεί ως αμοιβή (success fee) ποσό έως 1,5 εκατ. ευρώ μετά την υλοποίηση της πρώτης έκδοσης και ποσό έως 1,5 εκατ. ευρώ μετά την υλοποίηση της δεύτερης συνεχόμενης έκδοσης.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Αρχάριος20/05/201723:27

Υπάρχει σχέση με τους Rothschild από το 1821 όταν πήραμε τα πρώτα δάνεια. Το περίεργο είναι ότι από τότε τον πιο πολύ καιρό είμαστε σε καθεστώς χρεοκοπίας. Ξέρετε εσείς κανένα δανειστή να θέλει να ξοφλήσει το δάνειο ο υπόχρεος; Κανέναν βέβαια γιατί έτσι βγάζει χρήματα από τόκους. Αρα η δουλειά του Rothschild δεν είναι η ελάφρυνση, το κούρεμα η χρεοκοπία ή η αποπληρωμή του χρέους γιατί έτσι θα χάσουν λεφτά αλλά να διασφαλίσει ότι θα πληρώνουμε (δίνοντάς μας δανεικά για να πληρώσουμε τους τόκους από νέες αγορές) χωρίς να χρεοκοπήσουμε

Απάντηση
Παν Τερζίδη17/05/201716:59

ο τρόπος που θα πληρωθεί αυτή η τράπεζα δείχνει τι πίστη έχουν στη βιαστική, φλούφλικη, πρωτοβουλία τους! τα ανρητικά αποτελέσματα εάν δεν πετύχουν τα μέτρησαν; μπράβο, μπράβο!

Απάντηση
για τα κόμικς17/05/201711:52

Μ αυτόν τον χαλιαράκη θα πάτε πολύ μπροστά οεο

Απάντηση
Άγγελος17/05/201711:51

Τραγική ειρωνεία (ακόμη μια) σίγουρα για την κυβέρνηση και τους πρωταγωνιστές της η υπόθεση με τη Rothschild, αφού οι ίδιοι που την κατήγγειλαν προεκλογικά τώρα, όπως αποδεικνύεται, συναντώνται επίσημα και συνεργάζονται μαζί τους! "Θυμάστε τον γενικό διευθυντή των ορυχείων τον κ. Τέρι, δεξί χέρι του ιδρύματος Rothschild και των εταιρειών και πρώην υπάλληλος του Goldman Sachs, αυτοί δηλαδή που μαζί με τους ντόπιους προδότες μας στήσανε την ιστορία με τα Μνημόνια και καθυποτάξανε τον ελληνικό λαό", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Π. Καμμένος. "Θα τους τσακίσουε, κι ας έχουν αζί τους τούς Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ", έγραφε το 2013 ο Πάνος Καένος σε ένα από τα γνωστά καταγγελτικά tweets του. Τόσο ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. όσο και οι εταίροι του, του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοστατούσαν την προεκλογική περίοδο στις επιθέσεις εναντίον των διαφόρων ξένων τραπεζών και οίκων. Επιθέσεις που ε ανέξοδο τρόπο και χωρίς ιδιαίτερο κόστος εντυπωσιάζουν τα πολιτικά ακροατήρια, εξασφαλίζοντας απήχηση και ψήφους. Σήερα, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.) όχι όνο έκανε πίσω από τα συνθήατα αυτά και ταυτίστηκε ε τους ντόπιους προδότες, αλλά συνεργάζεται, και άλιστα στενά, και ε την τράπεζα που κάποτε λοιδορούσε ως εκπρόσωπο των κεφαλαίων του εβραϊκού λόπι. Και άλιστα τόσο στενά, που νιώθει την ανάγκη να ην αποκαλύπτει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο πρωθυπουργός συνάντησε στελέχη της Rothschild Bank στο Παρίσι.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία