Τα γυρνάει ο Παπαδημητρίου: Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η μείωση του αφορολόγητου

Τα γυρνάει ο Παπαδημητρίου: Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η μείωση του αφορολόγητου

«Η διαπραγμάτευση για τους δημοσιονομικούς στόχους της επόμενης περιόδου, μετά το 2018, συνεχίζεται και η κυβέρνηση δεν αποδέχεται την ψήφιση οποιουδήποτε μέτρου για μετά το 2018», αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Τα γυρνάει ο Παπαδημητρίου: Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η μείωση του αφορολόγητου
Διευκρινιστική δήλωση για το θέμα της μείωσης του αφορολόγητου έκανε ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Από τα Τρίκαλα ο υπουργός ερωτηθείς για το αν αποτελεί κόκκινη γραμμή το ύψος του αφορολογήτου ορίου, είπε ότι το συγκεκριμένο θέμα, όπως και άλλα είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε το όριο που υπάρχει τώρα, δεν γνωρίζουμε όμως αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε» ήταν η δήλωση του υπουργού Οικονομίας.

Με νεότερη όμως τοποθέτηση ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση, αλλά ούτε είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να μειωθεί το αφορολόγητο.

Κλείσιμο
«Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε από τη δήλωση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχιακό μέγαρο Τρικάλων, σύμφωνα με την οποία «τo αφορολόγητο και άλλα διαπραγματεύονται, όπως ξέρετε, προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα», διευκρινίζονται τα εξής:
Δεν υπάρχει καμία απόφαση της κυβέρνησης (ούτε είναι στις προθέσεις), για μείωση του αφορολόγητου.
Η διαπραγμάτευση για τους δημοσιονομικούς στόχους της επόμενης περιόδου, μετά το 2018, συνεχίζεται και η κυβέρνηση δεν αποδέχεται την ψήφιση οποιουδήποτε μέτρου για μετά το 2018», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης