Τα ονόματα των 250 μεγαλοοφειλετών που ευνοήθηκαν από ΠΝΠ της κυβέρνησης ζητά το ΠΑΣΟΚ

Τα ονόματα των 250 μεγαλοοφειλετών που ευνοήθηκαν από ΠΝΠ της κυβέρνησης ζητά το ΠΑΣΟΚ

«Ποιο είναι συνολικά και κατά οφειλέτη το ποσό των ρυθμισμένων οφειλών, και ποιο είναι το ποσό των προστίμων και προσαυξήσεων που χαρίστηκε στους συγκεκριμένους μεγαλοοφειλέτες;»

Τα ονόματα των 250 μεγαλοοφειλετών που ευνοήθηκαν από ΠΝΠ της κυβέρνησης ζητά το ΠΑΣΟΚ
Ονόματα και στοιχεία για 250 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου που απέφυγαν να πληρώσουν τα χρωστούμενα εκμεταλλευόμενοι χαριστικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης ζητά το ΠΑΣΟΚ με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Οι βουλευτές Γιάννης Κουτσούκος και Βασιλης Κεγκέρογλου εξηγούν ότι κατά το προηγούμενο επτάμηνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έφερε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για ρύθμιση οφειλών ανω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ συμπεριελήφθησαν στα προς διαγραφή ποσά, πρόστιμα και προσαυξήσεις του Ν.2523/97 για πράξεις μεγάλης φοροδιαφυγής, πράγμα το οποίο συνέβη για πρώτη φορά.

Οι βουλευτές υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση αποφεύγει να απαντήσει ποιοι ευνοήθηκαν από τις συγκεκριμένες διατάξεις παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις τους γι αυτό και επαναφέρουν το αίτημά τους σημειώνοντας «Ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι 250 οφειλέτες χάριν των οποίων έγινε η ρύθμιση της Π.Ν.Π.; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα. Ποιο είναι συνολικά και κατά οφειλέτη το ποσό των ρυθμισμένων οφειλών, και ποιο είναι το ποσό των προστίμων και προσαυξήσεων του Ν. 2523/97 που χαρίστηκε στους συγκεκριμένους μεγαλοοφειλέτες;   Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης