Στουρνάρας: Η κανονικότητα στις τράπεζες θα αποκατασταθεί όταν υπάρξει συμφωνία

Στουρνάρας: Η κανονικότητα στις τράπεζες θα αποκατασταθεί όταν υπάρξει συμφωνία

Είπε πως η άρση των capital controls θα γίνει σταδιακά και παράλληλα με την αποκατάσταση της ρευστότητας στις Τράπεζες

Στουρνάρας: Η κανονικότητα στις τράπεζες θα αποκατασταθεί όταν υπάρξει συμφωνία
Αισιόδοξος ότι τις επόμενες ημέρες θα αποκατασταθεί η κανονικότητα στις τράπεζες εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

Σε δηλώσεις του το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), ο κ. Στουρνάρας ανέφερε πως μια συμφωνία με τους εταίρους είναι μονόδρομος επιβίωσης και προοπτικής για τη χώρα και την οικονομία, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για το μέλλον των τραπεζών, όταν έχουμε συμφωνία.

Σύμφωνα με τον πρώην ΥΠΟΙΚ, η άρση των capital controls θα γίνει σταδιακά και παράλληλα με την αποκατάσταση της ρευστότητας στις Τράπεζες, ενώ μεταξύ άλλων διαμήνυσε ότι αντιμετωπίστηκαν με αρτιότητα οι δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν αμέσως από τις πρώτες μέρες που έκλεισαν οι τράπεζες.

Κλείσιμο
Από την πλευρά της, η ΟΤΟΕ αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στις παρενέργειες που υπάρχουν για την πραγματική οικονομία στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εξυπηρέτησή τους πολλές κοινωνικές ομάδες και στην ανασφάλεια που διακατέχει τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, οι οποίοι έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης