Η Wall Street «αδιαφόρησε» για την Ελλάδα

Η Wall Street «αδιαφόρησε» για την Ελλάδα

Στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης ο Dow Jones «άνοιξε» με κέρδη 100 μονάδων, ενώ τελικώς «έκλεισε» τη συνεδρίαση με άνοδο της τάξης του 0,13% στις 17.619,51 μονάδες

Η Wall Street «αδιαφόρησε» για την Ελλάδα
Ανοδική πορεία, αν και με εξαιρετικά ήπια κέρδη, ακολούθησαν οι αμερικανικές μετοχές, οι οποίες φαίνεται ότι αδιαφόρησαν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αφού, όμως, βίωσαν τη Δευτέρα τη χειρότερη συνεδρίασή τους από την αρχή του έτους.

«Η κατάσταση στην Ελλάδα παραμένει τεταμένη. Δεν είναι κάτι ενθαρρυντικό. Αλλά υπήρξε ένα selloff και κατόπιν στάση. Δεν φαίνεται να υπάρχει πανικός», τόνισε ο Bruce McCain, επικεφαλής επενδύσεων στην Key Private Bank.

Στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης ο Dow Jones «άνοιξε» με κέρδη 100 μονάδων, ενώ τελικώς «έκλεισε» τη συνεδρίαση με άνοδο της τάξης του 0,13% στις 17.619,51 μονάδες. Για το α' εξάμηνο του έτους ο δείκτης των μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε απώλειες της τάξης του 1,1%, ενώ για το β' τρίμηνο πτώση 0,89%.

Κλείσιμο
Οι περισσότεροι αναλυτές της αμερικανικής αγορά εξέφρασαν την άποψη, η οποία επιβεβαιώθηκε, ότι κατά τη σημερινή συενδρίαση θα υπήρχε μία «διακοπή» στο ξεπούλημα των μετοχών, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να απομακρύνεται ελαφρώς από τις εξελίξεις στην Ελλάδα και να στρέφεται στην πορεία της αμερικανικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης