Βρυξέλλες: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

Βρυξέλλες: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, Σάιμον Ο’ Κόνορ, την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες

Βρυξέλλες: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας
Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα, όπως ανέφερε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Σάιμον Ο’ Κόνορ, κληθείς να σχολιάσει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές και αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω. Την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ο’ Κόνορ, μια ημέρα έπειτα από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, ο οποίος είπε πως η επιστροφή των εκπροσώπων των δανειστών στην Ελλάδα, εξαρτάται από τις προτάσεις που θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ράις είπε χθες ότι το θέμα εξαρτάται από την παρουσίαση ενός πλήρους πακέτου προτάσεων πολιτικής, το οποίο αναμένεται από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι είναι άγνωστο το πότε θα επισκεφτεί ξανά την Αθήνα η τρόικα.

Κλείσιμο
Πάντως, λίγο πριν τις δηλώσεις Ράις, πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή με την Τρόικα, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης