Δένδιας: Να δούμε τι επενδυτικές ευκαιρίες υπάρχουν για τους Γερμανούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα

Δένδιας: Να δούμε τι επενδυτικές ευκαιρίες υπάρχουν για τους Γερμανούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα

Μετά τη συνάντηση του με τον Αντικαγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας κ. S. Gabriel

Δένδιας: Να δούμε τι επενδυτικές ευκαιρίες υπάρχουν για τους Γερμανούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδιας δήλωσε σήμερα στη ΝΕΡΙΤ, μετά τη συνάντηση με τον Αντικαγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και Υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας κ. S. Gabriel:        
 
«Μετά την επίσκεψη στην Ένωση των Γερμανών Βιομηχάνων (BDI) και μετά από συνεννόηση και με τον Πρόεδρό της, είχα τη χαρά τώρα να συναντήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και να συζητήσουμε όλα τα θέματα τα οποία αφορούν και την οικονομία της Ελλάδας.
 
Συζητώντας με τον κύριο Gabriel συμφωνήθηκε ότι για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα συμπτώματα της κρίσης θα πρέπει η ελληνική οικονομία να βοηθηθεί να εισέλθει στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης. Και ο κύριος Gabriel είχε την καλοσύνη να προσυπογράψει όσα πιστεύει η ελληνική Κυβέρνηση, ακριβώς για το τι χρειάζεται για να μπούμε σε αυτήν την ανάπτυξη.
 
Εξέφρασα στον κύριο Gabriel τις ευχαριστίες μας για αυτό και επίσης είχα την χαρά να τον καλέσω στην Αθήνα. Συμφωνήθηκε ο κύριος Gabriel να έρθει στην Αθήνα τον Μάρτιο, επικεφαλής αντιπροσωπείας Γερμανών επιχειρηματιών, για να δούμε τι επενδυτικές ευκαιρίες υπάρχουν για τους Γερμανούς επιχειρηματίες στην ελληνική οικονομία. Νομίζω ότι αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι ότι η Γερμανία προσυπογράφει τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και αυτό είναι κάτι το εξαιρετικά χρήσιμο αλλά και ιδιαίτερα απαραίτητο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης