Πόσα βγάζει ένας... καθαριστής σκηνών εγκλήματος;

Πόσα βγάζει ένας... καθαριστής σκηνών εγκλήματος;

Ένα άτομο που εργάζεται με πλήρη απασχόληση ως τεχνικός βιολογικού κινδύνου μπορεί να βγάλει από $35.000 έως $80.000 το χρόνο

Πόσα βγάζει ένας... καθαριστής σκηνών εγκλήματος;
Σε όλο το δωμάτιο υπάρχει αίμα. Είναι στους τοίχους, στο πάτωμα, στο πόμολο της πόρτας, στους διακόπτες κάτω από το κρεβάτι, παντού...

Η περιγραφή δεν προέρχεται από μία αστυνομική σειρά, ή ταινία τρόμου, αλλά από τον Doug Baruchin, πρόεδρο της Island Trauma Services, της εταιρείας που αναλαμβάνει να καθαρίζει σκηνές εγκλημάτων.

Ο 48χρονος Baruchin είναι στη συγκεκριμένη δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια. Αν και ξεκίνησε ως εταιρεία ανακατασκευής και ανακαίνισης χώρων, ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τον "καθαρισμό βιολογικού κινδύνου".

Ο καθαρισμός του τόπου εγκλήματος δεν είναι ένα λαμπερό επάγγελμα, αλλά είναι άκρως  προσοδοφόρο. Πέρυσι καταγράφηκαν 333 δολοφονίες στην πόλη της Νέας Υόρκης μόνο.

Το 2013, η εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 30 άτομα, έκανε πάνω από $500.000 τζίρο. Ένα άτομο που εργάζεται με πλήρη απασχόληση ως τεχνικός βιολογικού κινδύνου μπορεί να βγάλει από $35.000 έως $80.000 το χρόνο.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης