Κέρδη για Dow, S&P μετά τα αισιόδοξα μηνύματα από την Ουκρανία

Κέρδη για Dow, S&P μετά τα αισιόδοξα μηνύματα από την Ουκρανία

Ο Dow σημείωσε άνοδο 118 μονάδες ή 0,72% στις 16.519 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,55% στις 1.878 μονάδες ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 0,31% τις 4.068 μονάδες

Κέρδη για Dow, S&P μετά τα αισιόδοξα μηνύματα από την Ουκρανία
Κέρδη, ως επί το πλείστον, σημείωσαν οι αμερικανικές μετοχές την Τετάρτη, καθώς η επικεφαλής της Fed, Janet Yellen, κατά την ομιλία της δεν ανέφερε κάτι ικανό να ανησυχήσει τους επενδυτές, ενώ και η κρίση στην Ουκρανία φαίνεται να αποκλιμακώνεται μετά και τις δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Vladimir Putin περί διάθεσης για την έναρξη διαλόγου.

"Είχαμε ένα αξιοπρεπές κλείσιμο στα χρηματιστήρια της Ευρώπης με το ρωσικό χρηματιστήριο να σημειώνει άνοδο σχεδόν 4%. Δεν υπήρχε κάτι νέο στην ομιλία της Yellen έτσι δεν μπορώ να δω κάτι άλλο εκτός από την ελπίδα  στην Ευρώπη ότι η Ρωσία και η Ουκρανία θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων", ανέφερε ο Peter Boockvar, επικεφαλής στρατητικός αναλυτής στο The Lindsey Group, σχετικά με την άνοδο του Dow.

Με πτώση έκλεισε για δεύτερη ημέρα ο Nasdaq καθώς οι μετοχές υψηλής απόδοσης βρίσκονται για την ώρα σε στενωπό.

Κλείσιμο
Ο Dow σημείωσε άνοδο 118 μονάδες ή 0,72% στις 16.519 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,55% στις 1.878 μονάδες ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 0,31% τις 4.068 μονάδες.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης