Βενιζέλος: Οι μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο

Βενιζέλος: Οι μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο

Χρονιά-ορόσημο για την Ελλάδα, χαρακτήρισε το 2014, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Μίχαλος

Βενιζέλος:  Οι μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο
Ειδική εκδήλωση με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα, πραγματοποιείται απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Την εκδήλωση, διοργάνωσαν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Επιμελητηρίου.

Tο 2014 είναι το έτος της στροφής προς την οριστική έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του στην εκδήλωση και συνέχισε: «H Βασιλόπιτα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών είναι μία παραδοσιακή ευκαιρία να χαιρετίσουμε την ελληνική πραγματική οικονομία, τους ανθρώπους της αγοράς».

Κλείσιμο
«Ποντάρουμε στην πραγματική οικονομία, ποντάρουμε εκεί που ο καθένας ζει το πρόβλημά του. Και το βασικό πρόβλημα για κάθε επιχείρηση, για κάθε νοικοκυριό, είναι η ρευστότητα, οι επενδύσεις, οι νέες ευκαιρίες για απασχόληση», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ακόμη, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα πράγματα αλλάζουν και πως οι μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο.

«Πρέπει να το πιστέψουμε γιατί δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Μίχαλος: Το 2014 είναι χρονιά - ορόσημο για την Ελλάδα


Ο κ. Μίχαλος από την πλευρά του χαρακτήρισε το 2014 χρονιά-ορόσημο για την Ελλάδα και επανέλαβε στη δήλωσή του ότι η επιστροφή στην ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει όσο συνεχίζεται το στύψιμο της αγοράς και των νοικοκυριών.

Λιγότεροι φόροι, αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης, επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, ενίσχυση της ρευστότητας και στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι οι βασικές προϋποθέσεις, κατά τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, για να αρχίσει η οικονομία να δημιουργεί ξανά θέσεις εργασίας και εισοδήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης