Και ξαφνικά... συνάντηση Σταϊκούρα - κλιμακίου IIF

Και ξαφνικά... συνάντηση Σταϊκούρα - κλιμακίου IIF

Τροφοδοτώντας σενάρια για το τι μπορεί να ήθελαν οι εκπρόσωποι των ιδιωτών θεσμικών πιστωτών του Ελληνικού Δημοσίου

Και ξαφνικά... συνάντηση Σταϊκούρα - κλιμακίου IIF
Συνάντηση με κλιμάκιο του Institute of International Finance (IIF), με επικεφαλής τον Διευθυντή για Ευρωπαϊκά Θέματα κ. Jeffrey Anderson είχε το πρωί ο αναπλ. υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας τροφοδοτώντας σενάρια για το τι μπορεί να ήθελαν οι εκπρόσωποι των ιδιωτών θεσμικών πιστωτών του Ελληνικού Δημοσίου.
 
Σύμφωνα πάντως με ανακοίνωση του υπουργείου «κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, η πορεία των δημόσιων οικονομικών της χώρας, η υλοποίηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και οι πρωτοβουλίες που προωθεί και σχεδιάζει η Ελληνική Κυβέρνηση για την ανάταξη της οικονομίας και την έξοδο της χώρας από την κρίση. Ειδικότερη αναφορά, επίσης, έγινε στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και στα τρέχοντα επιτεύγματα του δημοσιονομικού εγχειρήματος».
 
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πάντως ότι το IIF έχει τοποθετηθεί δημοσίως λέγοντας πως οποιαδήποτε νέα ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, ώστε να καταστεί βιώσιμο δεν μπορεί να προέλθει ξανά απ' τους ιδιώτες πιστωτές, που δέχθηκαν το PSI.


Πηγή:www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης