Τριήμερο ανοδικό σερί για τη Wall Street

Τριήμερο ανοδικό σερί για τη Wall Street

Οι επενδυτές στην αναμονή των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο

Τριήμερο ανοδικό σερί για τη Wall Street
Ήπια ανοδικά κινήθηκαν οι δείκτες της Wall Street σε μία ήσυχη συνεδρίαση με τους επενδυτές να περιμένουν τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο, στην τρίτη συνεδρίαση κερδών για τον S&P 500.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,59% στις 15.225 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε κέρδη 0,50% στις 1.640 μονάδες και ο Nasdaq κατέγραψε οριακά κέρδη 0,16% στις 3.485μονάδες.

“Προσπαθούμε ακόμα να ξεπεράσουμε αυτή την πλάγια κίνηση αλλά θα έχουμε μια ανοδική περίοδο ανάμεσα στην τρέχουσα φάση και τα τέλη του έτους”, εκτιμά ο Tom Wirth, της Chemung Canal Trust, η οποία διαχειρίζεται 1,7 δισ. δολάρια. “Η επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης θα είναι η κινητήριος δύναμη. Δεν νομίζω ότι τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου θα είναι καταπληκτικά. Θα υπάρξουν πολλές ερωτήσεις για τα βιβλία παραγγελιών των εταιρειών”.

Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 1,6% την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα καλύτερα των προβλέψεων οικονομικά στοιχεία αντιστάθμισαν τις ανησυχίες για τη μείωση του προγράμματος τυπώματος χρήματος της Fed.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης