Άλλα δύο πλοία για την Arcadia Shipmanagement

Άλλα δύο πλοία για την Arcadia Shipmanagement

Ολοκληρώνεται τον Ιούλιο το ναυπηγικό πρόγραμμα

Άλλα δύο πλοία για την Arcadia Shipmanagement
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ναυπηγικό πρόγραμμα της Arcadia Shipmanagement Co Ltd, συμφερόντων Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Η εταιρεία έχει υψωμένη την γαλανόλευκη σημαία σε όλα της τα πλοία ενώ τα πληρώματά της είναι ελληνικά.

"Το ναυπηγικό πρόγραμμα συνεχίζεται και μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012 θα παραλάβουμε άλλα δύο πλοία από ναυπηγεία της Κορέας, πλέον των είκοσι επτά που μέχρι τώρα παραλάβαμε. Έτσι η εταιρεία συνεχίζει να διαχειρίζεται ένα από  τους νεότερους στόλους στο κόσμο. επισημαίνει ο Δημήτρης Ματθαίου Γενικός Διευθυντής Arcadia Shipmanagement Co Ltd και προσθέτει:
 
Κλείσιμο
"Η Ναυτιλία για την χώρα μας ήταν και είναι το αποδεδειγμένο συγκριτικό μας πλεονέκτημα και πρόκληση σήμερα είναι να διατηρήσει αυτά τα διαχρονικά βιώσιμα πλεονεκτήματα που αποτελούν την πηγή πλούτου και ευημερίας της.  

Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ναυτιλίας θα μπορούσε μόνο θετικά να λειτουργήσει για την χώρα μας, ιδιαίτερα αυτή την στιγμή όπου η Ελλάδα αναζητά λύσεις που θα οδηγήσουν την Ελληνική οικονομία σε μια ομαλή για την χώρα πορεία θέτοντας μεταξύ άλλων ως έναν από τους κύριους στόχους την στήριξη του Ελληνικού νηολογίου. Προς τη κατεύθυνση αυτή, σχεδόν όλα τα πλοία της Arcadia αλλά και τα νεότευκτα πλοία που πρόσφατα παραλάβαμε, φέρουν την Ελληνική Σημαία  και επανδρώνονται με Έλληνες ναυτικούς".

Η Arcadia είναι από τις εταιρείες που έχουν ανεπτυγμένη στο μέγιστο την περιβαλλοντική ευαισθησία

«Και με την ευκαιρία , πριν λίγες ημέρες, της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος», οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα τον τελευταίο χρόνο ενέτεινε τις προσπάθειές της να μειώσει περαιτέρω τις επιπτώσεις στη θαλάσσια και ατμοσφαιρική ρύπανση. Νέοι κανονισμοί και νέα μέτρα εφαρμόζονται στα πλοία που συμβάλουν και αυτά στη σωτηρία του πλανήτη" επεσήμανε ο Δημήτρης Ματθαίου και καταλήγει:  

"Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη στη στεριά και τους ναυτικούς μας στα πλοία, που συμβάλλουν με ζήλο, συνέπεια και ναυτοσύνη στην εξέλιξη της Arcadia.

Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μας, ατενίζουμε το μέλλον, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με αισιοδοξία και σεβασμό στις ίδιες αξίες και ιδανικά που ανέδειξαν την  Ελληνική ναυτιλιακή παράδοση, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη ποιότητα και ασφάλεια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης