Στο Kingsman: The Golden Circle οι ήρωες φορούν TAG Heuer Connected και TAG Heuer Monaco

Στο Kingsman: The Golden Circle οι ήρωες φορούν TAG Heuer Connected και TAG Heuer Monaco

Στην ταινία, που κάνει σήμερα την πρεμιέρα της στους ελληνικούς κινηματογράφους, οι νεαροί πρωταγωνιστές αποδεικνύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει #DontCrackUnderPressure

Στο Kingsman: The Golden Circle οι ήρωες φορούν TAG Heuer Connected και TAG Heuer Monaco
Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου: Στις ελληνικές αίθουσες κάνει σήμερα την πρεμιέρα της η ταινία Kingsman: The GoldenCircle, του διακεκριμένου σκηνοθέτη MatthewVaughn. Το επίσημο ρολόι της ταινίας είναι το
TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition
και συνδέεται άμεσα με τις περιπέτειες των ηρώων τηςταινίας «Kingsman: The Golden Circle», όπου η έννοια της περιπέτειας περνάει σε άλλη διάσταση!  Στην ελίτ  των διάσημων πρακτόρων της μυστικής οργάνωσης Kingsman (Taron Egerton, Colin Firth), οι αντοχές και η εξυπνάδα δοκιμάζονται στα άκρα. Χρειάζονται ρολόγια, ”έξυπνα”  και ανθεκτικά, σε όλες τις συνθήκες: κάτω από το νερό, σε σκηνές δράσης ή πάλης. Οι φίλοι του κινηματογράφου θα δουν τους ήρωες του Kingsman: The Golden Circle να φορούν TAG Heuer Connected αλλά και το θρυλικό Monaco Calibre 11.

Κλείσιμο


To TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition είναι μια ειδική έκδοση του πολυτελούς smartwatch Connected. Η κάσα του είναι από ροζ χρυσό και τιτάνιο με μαύρη επίστρωση PVD και το λουράκι του από καφέ δέρμα Barenia, με κούμπωμα από τιτάνιο που απεικονίζει το σύμβολο Kingsman. Ειδική εγχάραξη Kingsman υπάρχει και στο καπάκι της κάσας του ρολογιού. 



ΤοTAG Heuer Monaco Calibre 11, oθρυλικός χρονογράφος του Steve Mac Queen,  και το TAG Heuer Monaco Kingsman Special edition, επίσης πρωταγωνιστούν σε χέρια χολιγουντιανών αστέρων (Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges).

Η ταινία προβλήθηκε σε avant-premiere χθες το βράδυ, στην οποία παρευρέθηκαν  οι TAGHeuerFriendsoftheBrand, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses, Χρήστος Μάστοραςκαι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Η Moët & Chandon, σαμπάνια της επιτυχίας από το 1743, συνόδεψε ιδανικά την
εμπειρία των εκλεκτών προσκεκλημένων.



Σχετικά με την TAGHeuer:

Το μότο μας είναι Swiss Avant-Garde watchmaker since 1860. Το avant-garde είναι κομμάτι της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας. Η ξεχωριστή μας παράδοση έχει χτιστεί ξεπερνώντας εμπόδια και ξαναγράφοντας τους κανόνες. Η εταιρεία έχει αφήσει το δικό της σημάδι στην ιστορία της ωρολογοποιίας, ειδικά στον τομέα των πολυτελών χρονογράφων, με την κορυφαία, μηχανική ακρίβεια. Από κοντά έρχεται και η δημιουργία του πρώτου πολυτελούς smartwatch, του ConnectedWatch. 



H TAG Heuer είναι αυτήν τη στιγμή μία από τις ελάχιστες ωρολογοποιίες στον κόσμο που μπορούν και επικοινωνούν με τέσσερις διαφορετικούς κόσμους: Της Τέχνης, του Lifestyle, του Αθλητισμού και της Παράδοσης. Οι πρεσβευτές μας, από την Red Bull Racing TAG Heuer, στο ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo και τοit-girl Bella Hadid μεταδίδουν τις κοινές μας αξίες: κοφτερό μυαλό, διάθεση για υπεροχή, φιλοδοξία. Το σλόγκαν μας #DontCrackUnderPressure δεν είναι απλά ένα αξίωμα. Είναι ο τρόπος σκέψης μας.

To TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman Special Edition
διατίθεται μόνο στο κατάστημα GO FAS στο αεροδρόμιο.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης