Colour Day Run: Περισσότεροι από 5.000 δρομείς βάφτηκαν με χρώμα στο Μαρούσι
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής το Colour Day Run, ο πρώτος «πολύχρωμος» αγώνας δρόμου 5km της Αθήνας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Απριλίου το Colour Day Run, ο πρώτος πολύχρωμος αγώνας δρόμου 5km της Αθήνας.
Περισσότεροι από 5.000 δρομείς έτρεξαν γεμάτοι ενθουσιασμό, τα 5 «πολύχρωμα» χιλιόμετρα στο ΟΑΚΑ. Όλοι όσοι βρέθηκαν στον αγώνα δρόμου πέρασαν κάτω από την πορτοκαλί, την πράσινη, τη ροζ, την κίτρινη, την κόκκινη και την μπλε αψίδα, με αποτέλεσμα να βαφτούν με άφθονο χρώμα που έριχναν οι εθελοντές.
Κλείσιμο
Στον τερματισμό είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του exclusive after party του Colour Day Run, να φωτογραφηθούν και να χαλαρώσουν.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.