Απόψε η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά στη Μικρή Επίδαυρο

Απόψε η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά στη Μικρή Επίδαυρο

Θα παρουσιάσει τον κύκλο μελοποιημένης ποίησης με τίτλο «Επικίνδυνη ηλικία»

Απόψε η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά στη Μικρή Επίδαυρο
Έχοντας στο πλευρό της 15μελή ορχήστρα και 5μελή χορωδία, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, θα τραγουδήσει σήμερα και αύριο έναν κύκλο μελοποιημένης ποίησης για το τέλος της νεότητας, με τίτλο «Επικίνδυνη ηλικία» στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου.

Η μουσική της παράστασης «Επικίνδυνη Ηλικία» και η γενική σύλληψη ανήκει στον συνθέτη και ηθοποιό 'Αγγελο Τριανταφύλλου, ενώ η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η μουσική παράσταση, μέσα από τον μελοποιημένο λόγο των ποιητών, αναφέρεται σε θέματα, όπως ο θάνατος, η ματαίωση του έρωτα και το τέλος της νιότης. Η ποίηση αφορά διαφορετικές περιόδους της ελληνικής λογοτεχνίας: Έτσι μαζί με τους Γιώργο Σεφέρη, Κωνσταντίνο Καβάφη, Δημήτρη Παπαρηγόπουλο το κοινό συναντά σύγχρονους στιχουργούς, όπως η Λένα Κιτσοπούλου και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Ο Διευθυντής Ορχήστρας της παράστασης είναι ο Κορνήλιος Σελαμσής, ενώ στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Μαξούρη και Μαρία Διακοπαναγιώτου, καθώς και οι Χριστέλλα Γκιζέλη, Φοίβος Ριμένας και Γιάννης Πλειάκης.

Κλείσιμο
Τα εισιτήρια για τη συναυλία κυμαίνονται από 5 ευρώ (ΑμεΑ) έως 20 ευρώ

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης