«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Βρετανός κωμικός Ρικ Μαγιάλ

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Βρετανός κωμικός Ρικ Μαγιάλ

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο-Τα αίτια του θανάτου παραμένουν-μέχρι στιγμής-άγνωστα

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Βρετανός κωμικός Ρικ Μαγιάλ

«Έφυγε» αιφνιδίως χτες από τη ζωή ο Βρετανός κωμικός Ρικ Μαγιάλ, σε ηλικία 56 ετών, με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν- μέχρι στιγμής- άγνωστα.Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός χτες το μεσημέρι-Δευτέρα 9 Ιουνίου- στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Εκπρόσωπος της οικογένειας του εκλιπόντος δήλωσε: «Είναι ένα τρομερό σοκ. Το μόνο που γνωρίζουμε σε αυτή τη φάση είναι ότι ο Ρικ πέθανε στο σπίτι του. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τη είδηση του θανάτου του, από τους χιλιάδες θαυμαστές του Ρικ μέχρι τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του και τον γνώριζαν και ως άνθρωπο, όχι μόνο ως ηθοποιό. Άγγιξε τις ζωές πολλών ανθρώπων, και πάντα για το καλύτερο».

Ο στενός φίλος του Μαγιάλ, o 62χρονος Πίτερ Ρίτσαρντσον, δηλώσε: «Είχε μία υπέροχη οικογένεια, ήταν πολύ στοργικός πατέρας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Ρικ είχε μια πολύ ευτυχισμένη ζωή ». Η σύζυγός του ηθοποιού, η 58χρονη μακιγιέζ , Μπάρμπαρα Ρόμπιν, είπε ότι ο άντρας της είχε μία δυνατή καρδιά «Δεν νομίζω ότι υπέστη έμφραγμα, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα μέχρι να βγει η ιατροδικαστική έκθεση». Μαζί με τον Μαγιάλ είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρόζι, 28 ετών, Σίντνεϊ, 26 ετών και την Μπόνι 18 ετών.
Κλείσιμο

Ο Μαγιάλ έγινε γνωστός τη δεκαετία του ‘80, μέσα από την τηλεοπτική σειρά «The Comic Strip Presents». Όμως, η αναγνώριση ήρθε λίγα χρόνια μετά, όταν συνεργάστηκε με τον Ρόουαν Άτκινσον, γνωστό σε όλους ως Μίστερ Μπιν, στο «Blackadder», σκορπίζοντας άφθονο γέλιο. Η Daily Mail δημοσίευσε τις τελευταίες φωτογραφίες του ηθοποιού. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μαγιάλ που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, μία ημέρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης