Οι Pink Martini στον Λυκαβηττό

Οι Pink Martini στον Λυκαβηττό

Έχοντας στις μουσικές αποσκευές τους τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους «Get Happy» - -κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες- το  «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα από την Αμερική έρχεται και πάλι στη χώρα μας στο θέατρο Λυκαβηττού (28/9) για μία συναυλία-αντίδοτο στην μιζέρια!

Οι Pink Martini στον Λυκαβηττό
Πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, οι Pink Martini έρχονται απόψε το βράδυ (Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου) στο θέατρο Λυκαβηττού για να μας παρασύρουν με τη φρεσκάδα της μουσικής τους και τα «χαρούμενα» τραγούδια του ολοκαίνουργιου studio άλμπουμ τους «Get Happy».

Μετά το επιτυχημένο «Splendor in the grass» του 2009, το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει δεκαέξι τραγούδια στα γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα, ιαπωνικά, ισπανικά, περσικά, τουρκικά και ρουμανικά ερμηνευμένα από την εξαίσια φωνή της China Forbes, της καινούριας co - lead singer, της Storm Large.

Αυτά και άλλα πολλά θα ακούσουμε ζωντανά απόψε (28/9) στο θέατρο Λυκαβηττού από την Storm Large την οποία και θα συνοδεύσουν στη σκηνή ταλαντούχοι μουσικοί από όλα τα σημεία του πλανήτη καθώς και ο πιανίστας – ιδρυτής του συγκροτήματος, Thomas Lauderdale.

Τo δημοφιλές «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα που συνδυάζει την κλασική μουσική με τη τζαζ, την ρούμπα με το ροκ, την bossa nova με την χορευτική pop θα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα πλέον αγαπημένα τραγούδια όπως «Amado mio», «Sympatique», «Una notte a Napoli», «Anna», «City of night», «Lilly«, «Let’s fall in love», «Τempo Perdido» και «Get Happy».

Κλείσιμο
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 21.00, Τιμές: 25, 35 και 45 ευρώ.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης