GP Μονακό: Σκάφη, ιδρώτας, αντιηλιακό και ανακτημένη ενέργεια!

GP Μονακό: Σκάφη, ιδρώτας, αντιηλιακό και ανακτημένη ενέργεια!

Το GP του Μονακό έχει πολλές ιδιαιτερότητες και αντιθέσεις, τα κορίτσια είναι πιο όμορφα από αλλού και οι μπαριέρες πιο κοντά. O Ρικιάρντο πήρε την pole σήμερα.

GP Μονακό: Σκάφη, ιδρώτας, αντιηλιακό και ανακτημένη ενέργεια!
Με λιακάδα, 23 βαθμούς Κελσίου ξημέρωσε η σημερινή μεγάλη μέρα στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Σήμερα στο πιο λαμπερό λιμάνι της Μεσογείου θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες δοκιμές του 6ου αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της F1. Είναι η 63η φορά που γίνεται αγώνας στο Πριγκιπάτο από το 1950 έως σήμερα. Οι μόνοι που έπιασαν δουλειά πρωί – πρωί πέρα απ’ αυτούς που συμμαζεύουν ότι απέμεινε από τα χτεσινοβραδινά πάρτι είναι οι μηχανικοί των ομάδων. Η βάρδια στα πιτ ξεκινά χωρίς καθυστερήσεις στις 07:30 την ώρα που οι άλλοι πάνε για ύπνο.


Κλείσιμο

Ανάλυση των δεδομένων και των επιλογών στρατηγικής.
Θα βρέξει; Θα βγει αυτοκίνητο ασφαλείας; Ένα ή δυο πιτ στοπ; Βάζουμε τη μαλακή γόμα στην πρώτη αλλαγή; Πόσους γύρους θ’ αντέξει η πάρα πολύ μαλακή γόμα; Περίπου 25 σε σύνολο 78 λέει η Pirelli!




Βέβαια είναι πολύ λίγοι αυτοί που ασχολούνται με τα αγωνιστικά δρώμενα στο Μονακό.
Αυτός ο αγώνας που όπως χαρακτηριστικά λέει ο Μπέρνι Έκλεστον «κάνει περισσότερα το Μονακό για μας απ’ ότι εμείς γι’ αυτό» είναι μια καλή ευκαιρία για να φανείς.



Πολλά, θορυβώδη πάρτι χτες βράδυ με τον κόσμο να πηγαίνει από το ένα σκάφος στο άλλο.

Τα celebrities και οι σταρλετίτσες β’ διαλογής ανηφόρισαν από τις Κάννες
– σήμερα τελειώνει το φεστιβάλ – στο Πριγκιπάτο για πόζα. Παλιότερα τα έδιναν όλα για να τις καλέσει κάποιος από τους τυχερούς αυτού του πλανήτη στο σκάφος.



Μια φωτογραφία με τον πιο γρήγορο σήμερα στη μάχη με το χρονόμετρο, Ντάνιελ Ρικιάρντο .

Σήμερα τα δίνουν όλα για μια selfie στο σωστό σημείο, για μια φωτογραφία μ’ έναν οδηγό ή ακόμη καλύτερο τον ίδιο τον Αλβέρτο που θ’ ανεβάσει τις μετοχές τους στο διαδικτυακό κόσμο.



Το λιμάνι του Μονακό είναι ένα μέρος μαγικό...

Την ώρα που η καλλίπυγος δεσποινίδα απολαμβάνει για λίγο το χάδι του ήλιου στην ταράτσα του Fairmont προτού τα σύννεφα τον κρύψουν ξανά, ο Ρόσμπεργκ από κάτω προσπαθεί να κλέψει ένα μέτρο προτού κλωτσήσει τα φρένα από τα 300km/h για να πέσει στα 80km/h πριν το σικέιν του λιμανιού.



Πολλοί οδηγοί είχαν προβλήματα σ' αυτό το σημείο την Πέμπτη αλλά και σήμερα στις πρωινές ελεύθερες δοκιμές. Οι φωνές από τα δωμάτια του Fairmont δεν καλύπτονται πλέον απόλυτα από τον ήχο των μονάδων ισχύος που είναι πολύ πιο ήπιος, οπότε χρειάζεται λίγο προσοχή. Η νέα διοίκηση εδώ και τρία χρόνια έχει βάλει και κερκίδα στην πισίνα και πουλάει εισιτήρια.



Στιγμιότυπο από τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο νικητής του προηγούμενου GP στην Ισπανία, Μαξ Φερστάπεν ακολουθείται από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο που χρειάζεται δίαιτα!

Η Red Bull παραδοσιακά στήνει μια τεράστια πλωτή αποβάθρα στο λιμάνι όπου φιλοξενεί τους καλεσμένους της. Χτες βράδυ στο Energy Station  έγινε χαμός, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Sunset Sons.



Στιγμιότυπο από τη συναυλία των Suneset Sons χτες βράδυ στο λιμάνι.




To παρόν έδωσε και ο ηθοποιός Λίαμ Κάνιγκχαμ (Game of Thrones) στο Energy Station της Red Bull.

Παραδοσιακά στο σούρουπο της Παρασκευής πριν το GP του Μονακό λαμβάνει χώρα η φιλανθρωπική εκδήλωση Amber Lounge που διοργανώνει η αδερφή του Έντι Ιρβάιν, Σόνια. Εκεί παρευρίσκονται μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ο Αλβέρτος αρκετοί οδηγοί σε ρόλο μοντέλων και άλλοι. Οι πλούσιοι αυτού του πλανήτη συναγωνίζονται ποιος θα εντυπωσιάσει με το βάθος της τσέπης του και τα χρήματα πάνε για καλό σκοπό.




Το μοντέλο Victoria Silvstedt έδωσε το παρόν χτες βράδυ στο Amber Lounge Fashion Show που έγινε στην πισίνα του Le Meridien Beach Plaza Hotel, Monaco. 



Οι οδηγοί σε ρόλο μοντέλου χτες στο Amber Lounge Fashion Show, Διακρίνονται από αριστερά: Τζενέ,Οκόν, Βερλάιν, Πάλμερ, Ρικιάρντο, Έρικσον, Νασρ. 




Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Έρικ Μπουλιέ με τη σύζυγό του και τη διοργανώτρια του Amber Lounge Fashion Show, Σόνια Ιρβάιν στην είσοδο της χθεσινής εκδήλωσης.

Σήμερα όμως το μεσημέρι στο Μονακό οι οδηγοί έχουν ραντεβού με την ιστορία.
Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ, Φέτελ, Ρικιάρντο θα δώσουν μάχη για τις πρώτες θέσεις στην εκκίνηση. Ένα καλό αποτέλεσμα σε βάζει σε πλεονεκτική θέση για τον αυριανό αγώνα που θα παρακολουθήσει όλος ο πλανήτης.



Ο Ρικιάρντο έκανε πασαρέλα χτες, πήρε την pole σήμερα.





Διαβάστε εδώ πλήρες ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν στις δοκιμές. Στην pole position o Ρικιάρντο. Ο οδηγός της Red Bull έκανε την έκπληξη, πρώτη φορά που παίρνει pole. Αποδίδει η αναβάθμιση της Renault. Στο ναδίρ ο Φερστάπεν με την άλλη Red Bull  τράκαρε και αποκλείστηκε στην αρχή. Στις θέσεις 2 και 3 οι Mercedes. Απογοήτευσαν ακόμη μια φορά οι Ferrari..



Οι οδηγοί της Force India Σέρτζιο Πέρεζ και Νίκο Χούλκενμπεργκ παίζουν με τα κουτάκια του χορηγού.

 


Ο Χάμιλτον υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές του.




O Νίκο Ρόσμπεργκ πήγε βόλτα τον Πρίγκηπα Αλβέρτο με μια Mercedes-Benz 300 SL Gullwing του 1955.




Οι Άντριαν Νιούι και Κρίστιαν Χόρνερ της Red Bull περιμένουν τη βάρκα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης