Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως μπορείτε να δείτε από τις πρώτες φωτογραφίες, το Creta είναι ένα όμορφο crossover με συμπαγείς διαστάσεις και σχεδίαση που μας παραπέμπει στο ix25 (το οποίο κυκλοφορεί εδώ και μήνες στην Κίνα). Παρόλο που η Hyundai δεν έχει ανακοινώσει τις διαστάσεις του αμαξώματος, εκτιμάτε πως κυμαίνεται στα 4,2 m, ενώ την περιπετειώδη εμφάνιση ενισχύουν οι ράγες στην οροφή και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Στο εμπρός μέρος η μάσκα είναι η τυπική της Hyundai με φωτιστικά ημέρας LED, 17άρες ζάντες, ηχοσύστημα με έξι ηχεία, start/stop κ.α.
Στην Ινδία το Creta θα διατεθεί με τον βενζινοκινητήρα 1.6 Dual VTVT που αποδίδει 123 PS και συνδυάζεται με μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Υπάρχουν και δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, η μικρότερη 1.4 CRDi και η μεγαλύτερη 1.6 CRDi με 90 και 128 PS, αντίστοιχα (προαιρετικά η ισχυρότερη ντίζελ συνδυάζεται με αυτόματο έξι σχέσεων). Αργότερα, το Creta αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορες άλλες αγορές, όπως και σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές, μιας και η Hyundai κάνει λόγο για ένα παγκόσμιο μοντέλο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη