F1 στο Ιράν;

F1 στο Ιράν;

Ακούγεται κάπως περίεργο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό το σενάριο της διεξαγωγής και τρίτου αγώνα στη Μέση Ανατολή και τον Περσικό Κόλπο που ήδη έχει δυο αγώνες σε Μπαχρέιν και Άμπου Ντάμπι.

F1 στο Ιράν;
Ο επικεφαλής για τον τουρισμό στο Ιράν, Μασούντ Σολτανιφάρ δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο Islamic Republic News Agency ότι ετοιμάζουν πίστα προδιαγραφών F1 στο Qeshm ένα μεγάλο νησί που βρίσκεται στον Περσικό Κόλπο. Ο Σολτανιφάρ έκανε τις δηλώσεις όταν επισκέφτηκε το νησί: «Στο Ιράν υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι με μεγάλο ενδιαφέρον για την οδήγηση. Η F1 θα έχει σπουδαίο μέλλον στο Ιράν».
Υπάρχουν φυσικά και αντιδράσεις καθώς η F1 απομακρύνεται συνεχώς από την Ευρώπη. Μετά το Γερμανικό GP που φέτος βγήκε από το πρόγραμμα σειρά έχει και το Ιταλικό GP. Μιλώντας σχετικά ο Ζαν Μπρον επικεφαλής του «Just Marketing» πρακτορείου που ειδικεύεται στις χορηγίες motorsport τόνισε: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση ανάμεσα στους ήδη δυσαρεστημένους χορηγούς. Πως μπορεί να έχει 3 αγώνες η Μέση Ανατολή και κανέναν η Γερμανία;».

Το Ιράν θα μπορούσε να μπει στο πρόγραμμα το 2017 αντικαθιστώντας το Ιταλικό GP.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης