Έβερεστ: Πέντε ορειβάτες νεκροί τον τελευταίο μήνα
Στη προσπάθεια τους να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή του πλανήτη
Δύο ακόμη ορειβάτες έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια τους να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του Εβερεστ, αυξάνοντας τον αριθμό στους πέντε, που σκοτώθηκαν, τον τελευταίο μήνα, στη προσπάθεια τους να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή του πλανήτη.
Σύμφωνα με τις αρχές του Νεπάλ, ο 54χρονος Αυστραλός, Ενρίκο Μαρτσέτι, και ο 48χρονος Σλοβάκος, Βλάντιμιρ Στρμπα, είναι τα δύο τελευταία θύματα της κακοκαιρίας στο Εβερεστ. Οι δύο αυτοί θάνατοι φούντωσαν τη συζήτηση για έλλειψη κανονισμών ασφαλείας στο διασημότερο βουνό του κόσμου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.