Twitter εναντίον Time για τα «κέρατα» στον Τραμπ

Twitter εναντίον Time για τα «κέρατα» στον Τραμπ

Δεν φτάνει που τον χαρακτηρίζει «πρόεδρο των Διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής», του «φόρεσε» και κέρατα, λένε οι υποστηρικτές του στο κοινωνικό δίκτυο

Twitter εναντίον Time για τα «κέρατα» στον Τραμπ
Αν και λίγο - πολύ αναμενόμενη, η ανακήρυξη του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόσωπο της χρονιάς που φεύγει από το περιοδικό Time, κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν ότι στο εξώφυλλο του περιοδικού, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει «τοποθετηθεί» κάτω από το γράμμα Μ του τίτλου του περιοδικού, έτσι που φαίνεται να έχει... κέρατα! 

Κλείσιμο
«Δεν φτάνει που τον χαρακτηρίζει "πρόεδρο των Διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής", του "φόρεσε" και κέρατα», γράφει ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος μοιάζει... μάλλον ικανοποιημένος: «Επέλεξαν τον Σατανά για πρόσωπο της χρονιάς, αλλά τουλάχιστον του «φόρεσαν» τα σωστά κέρατα»!



Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το Time έχει κατηγορηθεί πως το έχει ξανακάνει και μάλιστα η τελευταία φορά ήταν με την μεγάλη αντίπαλο του Τραμπ, την Χίλαρι Κλίντον, σε ένα από τα πρωτοσέλιδα του Μαρτίου του 2015.



Η θέση του «Μ» έχει οδηγήσει σε δεκάδες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραγκίσκου, του ιεροκήρυκα Billy Graham και του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, να εμφανίζονται με σατανικά χαρακτηριστικά.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με τον πρώην πρόεδρο και σύζυγο της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης