Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε ανθρακωρυχείο στην περιοχή Τσονγκτσίνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 33 ανθρακωρύχοι, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί (τοπική ώρα) στο ανθρακωρυχείο Τζινσανγκόου στην πόλη Λάισου, όταν στις στοές εργάζονταν 35 ανθρακωρύχοι. Δύο εξ αυτών διασώθηκαν, ενώ οι διασώστες αναζητούν τους εγκλωβισμένους.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους