ΗΠΑ: Συνέλαβαν υπάλληλο φαστφουντάδικου επειδή έφτυσε σε μπέργκερ αστυνομικού

ΗΠΑ: Συνέλαβαν υπάλληλο φαστφουντάδικου επειδή έφτυσε σε μπέργκερ αστυνομικού

Ο 21χρονος Αφροαμερικανός Ελάιτζα Τζόνσον συνελήφθη την περασμένη Κυριακή με την κατηγορία της «ανάμιξης βλαβερής ουσίας» στο φαγητό που παρέδωσε στον εν λόγω αστυνομικό

ΗΠΑ: Συνέλαβαν υπάλληλο φαστφουντάδικου επειδή έφτυσε σε μπέργκερ αστυνομικού
Αστυνομικός στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα συνέλαβε έναν υπάλληλο φαστφουντάδικου που είναι φορέας του ιού του έρπη επειδή φέρεται να έφτυσε μέσα το μπέργκερ του.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Τμήματος του Μπατόν Ρουζ, ο 21χρονος Αφροαμερικανός Ελάιτζα Τζόνσον συνελήφθη την περασμένη Κυριακή με την κατηγορία της «ανάμιξης βλαβερής ουσίας» στο φαγητό που παρέδωσε στον εν λόγω αστυνομικό.

Κλείσιμο
 Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν ο αστυνομικός άνοιξε το πακέτο που παρέλαβε από το φαστ φουντ είδε κάτι που έμοιαζε με σάλιο στο πάνω μέρος του μπέργκερ του. Στη συνέχεια, ζήτησε να δει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, στο οποίο ο νεαρός φαινόταν καθαρά να πλησιάζει το ψωμάκι στο στόμα του, ενώ ετοίμαζε το μπέργκερ.

Κατά τη σύλληψή του, ο νεαρός παραδέχτηκε ότι είναι φορέας του ιού του έρπητα, ενώ η αστυνομία πρόκειται σύντομα να υποβάλλει σε εξέταση το σάλιο που βρέθηκε στο μπέργκερ, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι ανήκει στον 21χρονο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης