ΗΠΑ: Γείτονας σκότωσε γείτονα για ένα σκύλο!

ΗΠΑ: Γείτονας σκότωσε γείτονα για ένα σκύλο!

Ξεκίνησαν να φιλονικούν και ο ένας, πυροβόλησε τον άλλο, ενώ απείλησε τη γυναίκα του όταν έσπευσε σε βοήθεια

ΗΠΑ: Γείτονας σκότωσε γείτονα για ένα σκύλο!
Ένας άντρας από το Μαϊάμι, δεν μπορούσε να φανταστεί, πως όταν έβγαζε το σκύλο του βόλτα, αυτή θα ήταν και η τελευταία του έξοδος από το σπίτι.

Όπως γράφτηκε στην αστυνομική αναφορά, ο Τζό Ρέι, είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του σε μια γειτονιά του Μαϊάμι στις 9.30 το βράδυ (τοπική ώρα), όταν το ζώο άκουσε τα ένστικτά του και έκανε την ανάγκη του μπροστά από ένα σπίτι.

Ο 66χρονος Ομάρ Ροντρίγκεζ βγήκε έξω από το σπίτι του και οι δυο άντρες άρχισαν να φιλονικούν. Κατά τη διάρκεια του καυγά που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν λεκτικός, ο Ροντρίγκες, μπήκε μέσα στο σπίτι του, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε δυο φορές τον Ρέι.

Κλείσιμο
Ένας μάρτυρας εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, πως όταν η γυναίκα του Ρέι, έσπευσε σε βοήθεια, ο Ροντρίγκεζ την απείλησε ότι θα την πυροβολήσει και εκείνη, αν δεν τον άφηνε μόνο του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο Ρέι υποβλήθηκε σε αρκετά χειρουργεία, όμως εν τέλει υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Ροντρίγκεζ από την πλευρά του, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε άλλο ιατρείο, ενώ στη συνέχεια οι γείτονες αποκάλυψαν πως αν και δεν ζούσε μόνιμα στη γειτονιά, είχε κάνει δεκάδες φορές παράπονα για τους γείτονες. Τα αστυνομικά αρχεία έδειξαν πως στο παρελθόν ο Ροντρίγκεζ είχε καλέσει 90 φορές τις αρχές!

Προς το παρόν αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, αλλά αυτές αναμένεται να αναβαθμιστούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης