Αργεντινή: Διαρρήκτες έπεσαν θύματα σαμουράι!

Αργεντινή: Διαρρήκτες έπεσαν θύματα σαμουράι!

Το θύμα, άρπαξε ένα σπαθί και τους επιτέθηκε, καταφέρνοντας να τους τραυματίσει αρκετά σοβαρά

Αργεντινή: Διαρρήκτες έπεσαν θύματα σαμουράι!
Τέσσερις άνδρες, έκαναν μια απόπειρα να εισβάλλουν στο σπίτι του 49χρονου Ντίας Κόστα, σε μια γειτονιά της Κόρδοβα, στην κεντρική Αργεντινή. Εκτός του ότι υπερτερούσαν αριθμητικά, είχαν στη διάθεσή τους και όπλα.

Μπήκαν λοιπόν μέσα στο σπίτι, την ώρα που ο Κόστα και η 48χρονη γυναίκα του κοιμόντουσαν.

Κλείσιμο
Όμως είχαν λογαριάσει χωρίς τον ιδιοκτήτη, ο οποίος άρπαξε αμέσως ένα σπαθί σαμουράι που είχε στη διάθεσή του, επιτέθηκε στους εισβολείς και τους πετσόκοψε κανονικά σε πρόσωπο, χέρια και λαιμό, αδιακρίτως, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την περιουσία του.

Μέσα στον πανικό τους, οι διαρρήκτες κατάφεραν να πάρουν μόνο 300 δολάρια και προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

Αιμορραγώντας φοβερά, από την επίθεση του Αργεντινού σαμουράι, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε πάνω σε ένα φορτηγάκι, κάτι που τους οδήγησε όλους στα επείγοντα περιστατικά.



Η αστυνομία βρήκε ευκαιρία να συλλάβει δυο άντρες και μια γυναίκα, με τον τέταρτο να καταφέρνει να ξεφύγει αρχικά. Όμως την επόμενη μέρα επέστρεψε στο νοσοκομείο εξαιτίας των σοβαρότατων τραυμάτων που είχε από το σπαθί του 49χρονου Κόστα.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με το θύμα της διάρρηξης καθώς, παρά τα φαινόμενα, ο Ντίας Κόστα είναι σε κατάσταση σοκ εδώ και δυο μέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης