Ο μικρός λόγω γενετικού προβλήματος δεν έχει ανεπτυγμένο χέρι στη δεξιά του πλευρά και ο Τόνυ Σταρκ αναλαμβάνει δράση
Πέτρος Κράνιας
Ο Άλεξ είναι ένα αγοράκι 7 ετών, που αγαπά τους Σούπερ Ήρωες και το ποδήλατό του. Έχει όμως ένα πρόβλημα. Το δεξί του χέρι, από την ημέρα που γεννήθηκε δεν έχει αναπτυχθεί, με αποτέλεσμα, ουσιαστικά να μην υπάρχει κάποιο άκρο στη δεξιά πλευρά του μικρού.
Ο Αλμπέρτο Μανέρο είναι φοιτητής, που αναλαμβάνει την κατασκευή, χαμηλού κόστους τρισδιάστατα βιονικά μέλη για τα παιδιά όλου του κόσμου, ακολουθώντας την προτροπή των γονιών του. Το πρόγραμμα του λέγεται The Collective Project και αναζητά χρηματοδότες για να συνεχίσει το έργο του σε μεγαλύτερη κλίμακα.
Το παρακάτω βίντεο δίνει μια ακόμα πιο συγκινητική πινελιά στη βοήθεια που αναμένεται να λάβει ο μικρός Άλεξ, καθώς την όλη προσπάθεια ανέλαβε να χρηματοδοτήσει «ο πιο πλούσιος άνθρωπος στο χώρο της παγκόσμιας τεχνολογίας». Ο Ironman! Μπορείτε μόνο να φανταστείτε το πως ένιωσε ο πιτσιρίκος!
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events