Pippa Middleton: Γιατί το έριξε στο τρέξιμο;

Pippa Middleton: Γιατί το έριξε στο τρέξιμο;

 H Pippa Middleton μόλις αντιλήφθηκε τους φωτογράφους, το έριξε στο τζόκινγκ μήπως και τους ξεφύγει, κάτι που όμως δεν κατάφερε

Pippa Middleton: Γιατί το έριξε στο τρέξιμο;
Να τρέχει στο δρόμο Kings Road του Λονδίνου εθεάθη αυτές τις μέρες η αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ Kate Middleton, Pippa Middleton, και ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από το να αποφύγει τους παπαράτσι που την ακολουθούν σε κάθε βήμα.


Η 30χρονη εμφανίστηκε με τζιν σορτσάκι, καπέλο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έκανε τα ψώνια στα μαγαζιά του Kings Road, κάτι που κάνει συχνά. Μόλις όμως αντιλήφθηκε τους φωτογράφους, το έριξε στο τζόκινγκ μήπως και τους ξεφύγει, κάτι που όμως δεν κατάφερε.
Κλείσιμο



Η Middleton έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο λόγω των διάσημων οπισθίων της, κάτι που όπως έχει πει η ίδια δεν το περίμενε: “Αισθάνθηκα ότι υπόκειμαι σε δημόσιο bullying κατά κάποιον τρόπο, ειδικά όταν διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς, κοιτάζει την αρνητική πλευρά. Είναι δύσκολο γιατί προσπαθώ να πορευτώ στο δρόμο μου και να ζήσω μια φυσιολογική ζωή όπως κάθε 30χρονη κοπέλα”.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης