«Hi-Tech» διαδικασίες στο ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα

«Hi-Tech» διαδικασίες στο ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα

Μπορεί η τεχνολογία να έχει κάνει άλματα αλλά ορισμένα πράγματα γίνονται ακόμα με... παραδοσιακούς τρόπους!

«Hi-Tech» διαδικασίες στο ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα
Μια εικόνα, μια φωτογραφία που ξενίζει, ιδίως εάν αναλογιστεί κανείς που και πότε τραβήχτηκε, δείχνει πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα άλματα κι αν κάνει η τεχνολογία, ορισμένα πράγματα παραμένουν σε παλαιότερες εποχές και πρακτικές.

Προφανώς το τελευταίο που θα περίμενε κανείς να δει στις εγκαταστάσεις ενός κέντρου διαστημικών ερευνών και εν δυνάμει κοσμοδρόμιο, θα ήταν μια... μπουγάδα απλωμένη στον ήλιο! Όταν μάλιστα αυτή η μπουγάδα αποτελείται από διαστημικές στολές, από τελευταίας τεχνολογίας ειδικά υλικά που σχεδιάστηκαν ένα προς ένα για τις ανάγκες και τον σωματότυπο κάθε αστροναύτη, η εικόνα ξεπερνάει τη φαντασία...

Κλείσιμο
Κι όμως στη φωτογραφία απαθανατίζεται ένας εργαζόμενος στο ρωσικό Κέντρο Διαστημικών Ερευνών στο Noginsk να... απλώνει για να στεγνώσουν τις διαστημικές στολές του Ρώσου κοσμοναύτη Anatoly Ivanishin, της ιπτάμενης μηχανικού, Αμερικανού της NASA, Kathleen Rubins και του Ιάπωνα μηχανικού και πλοηγού Takuya Onishi, οι οποίοι αυτή την εποχή εκπαιδεύονται στο ρωσικό κοσμοδρόμιο, προκειμένου να αποτελέσουν το επόμενο πλήρωμα που θα στελεχώσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης