Στο κρατητήριο οδηγήθηκε ένας 58χρονος άνδρας που περιδιάβαινε σε παραλία της Χερσονήσου πουλώντας λουκουμάδες, καθώς δεν είχε τη σχετική άδεια από την αρμόδια αρχή αλλά ούτε και βιβλιάριο υγείας
Στο κρατητήριο οδηγήθηκε ένας 58χρονος άνδρας που περιδιάβαινε σε παραλία της Χερσονήσου πουλώντας λουκουμάδες, για το μεροκάματο.
Ο άνδρας συνελήφθη, το απόγευμα του Σαββάτου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, για παράβαση υγειονομικών διατάξεων, καθώς πιάστηκε να πουλάει τα είδη αρτοποιίας χωρίς τη σχετική άδεια από την αρμόδια αρχή ενώ δεν είχε και βιβλιάριο υγείας.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα