ΑΕΚ: Αποστολή πρόκρισης με Λιβάια

ΑΕΚ: Αποστολή πρόκρισης με Λιβάια

Φουλ για πρόκριση ο Χιμένεθ, όπως αποδεικνύουν οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό -  Κανονικά προπονήθηκε ο Τσόσιτς

ΑΕΚ: Αποστολή πρόκρισης με Λιβάια
Με τέλεια ψυχολογία μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη πριν δύο 24ωρα και με αυτοπεποίθηση, η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την ρεβάνς του 0-0 με τους Πειραιώτες.

Το καλό για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ισπανό τεχνικό να παίρνει στην αποστολή και τον Λιβάια που έκανε μέρος της προπόνησης, αφήνοντας εκτός τον ανέτοιμο Χουλτ, τον Τσόσιτς που επέστρεψε κανονικά αλλά είχε καιρό εκτός και τους Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδη και Μοράν.

Κλείσιμο
Στις επιλογές του βέβαια, όπως είναι αυτονόητο, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι στο κύπελλο πρέπει να υπάρχουν και δύο πιτσιρικάδες στην αποστολή, με τους Μπάμπη και Γιαννούτσο να μπαίνουν σε αυτή.

Οι 19 που επέλεξε ο Σεβιγιάνος τεχνικός είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Πότε εκτίουν Σιμόες, Μπακάκης
Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Σιμόες που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης σε αυτό με την Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης