Έρχονται αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας

Έρχονται αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας

Τη μείωση των αγώνων στο Κύπελλο Ελλάδας επιθυμεί η Σούπερ Λίγκα, κάτι που θα συζητηθεί την Πέμπτη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ

Έρχονται αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας
Οι αλλαγές που έχει εισηγηθεί μεταξύ άλλων η Σούπερ Λίγκα στον τρόπο διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας θα συζητηθούν μεθαύριο, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. 

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, μία από τις αλλαγές που έχει προτείνει η διοργανώτρια αρχή είναι η μείωση των αγώνων στη δεύτερη τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, με τους αγώνες να είναι νοκ-άουτ μέχρι την ημιτελική φάση του θεσμού. 

Κλείσιμο
Δηλαδή, η φάση των «16» και των «8» να μην περιλαμβάνει διπλούς αγώνες, όπως διεξάγεται φέτος το Κύπελλο. Μάλιστα, η πρόταση που έχει πέσει στο ταπέζι είναι η θεωρητική «ισχυρή» ομάδα να παίζει στην έδρα της αδύναμης, ώστε το παιχνίδι να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Αξίζει να σημειωθεί πως παλιότερα, η Σούπερ Λίγκα είχε προτείνει οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη να συμμετέχουν στο θεσμό από τη φάση των «16» και μετά, μία πρόταση που είχε απορριφθεί από την ΕΠΟ. 

Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός, ώστε μην χαθεί ένα σημαντικό μέρος από τα δικαιώματα της διοργάνωσης και είναι κάτι που δεν θα έχει τύχη αν προταθεί εκ νέου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης