Η Παρί έκανε εκπληκτική εμφάνιση, σκορπίζοντας με 6-1 την Ρεν για το Κύπελλο. Στην παράταση η Μαρσέιγ, κάζο για την Μπορντό
Το 2018 ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για την Παρί, που διέλυσε με 6-1 εκτός έδρας την Ρεν για το Κύπελλο. Οι Παριζιάνοι έκαναν μαγική εμφάνιση και ήδη από το πρώτο μέρος το σκορ ήταν στο 0-4. Μπαπέ και Νεϊμάρ είχαν πολλά κέφια, με τον πρώτο να κάνει το 0-1 στο 9’ και τον δεύτερο το 0-2 στο 17’. Ο Ντι Μαρί έκανε το 0-3 στο 24’, ενώ στο 43’ ο Νεϊμάρ πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 0-4. Οι παίκτες του Έμερι χαλάρωσαν στο δεύτερο μέρος και ο Μπουριγκό μείωσε με πέναλτι στο 66’, αλλά Ντι Μαρία (74’) και Μπαπέ (76’) ολοκλήρωσαν το θρίαμβο των Παριζιάνων.
Η κακή πορεία της Μπορντό συνεχίστηκε και στο 2018, με τους Γιρονδίνους να γνωρίζουν ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Γκρανβίλ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας με 2-1 στην παράταση. Η μέρα δεν ήταν και τόσο καλή για τις ομάδες της Ligue 1, με την Αμιέν να γνωρίζει τη συντριβή με 6-0 από την Σοσό και την Ανζέ την ήττα με 2-0 εντός έδρας από την Λοριάν. Σκούρα τα βρήκε και η Μαρσέιγ, που χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίδραση της Βαλενσιέν με γκολ του Αμαβί.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.