Λεβαδειακός-Λαμία 0-0: Τα μοιράστηκαν όλα

Λεβαδειακός-Λαμία 0-0: Τα μοιράστηκαν όλα

Ο Λεβαδειακός είχε τις φάσεις, είχε το δοκάρι με τον Τριποτσέρη, αλλά μετά την κόκκινη του Μεντί δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα κι έτσι η Λαμία έφυγε με ένα πολύτιμο βαθμό

Λεβαδειακός-Λαμία 0-0: Τα μοιράστηκαν όλα
Η αποβολή του Μεντί στο 61' ήταν εκείνη που... κλείδωσε το Χ και το 0-0 στο Λεβαδειακός - Λαμία. Πολύ καλύτεροι οι Βοιωτοί με υπεροχή έως τότε, δοκάρι με τον Τριποτσέρη και συνολικά 8-4 τελικές. Πτώση αντικειμένου στον βοηθό που μπορεί να επιφέρει ποινή...
 
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
 
Κλείσιμο
Ο Λεβαδειακός με διάταξη 4-2-3-1: Επασί κίπερ και τετράδα άμυνας με Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρη και Τσαμπούρη. Στο κέντρο οι Μητρόπουλος και Ομπιόρα, δεκάρι ο Μπελγκαζουανί, εξτρέμ οι Γιουσούφ και Σίλβα και φορ ο Πέτρος Γιακουμάκης. Η Λαμία με ίδιο σχηματισμό: πορτιέρε ο Παπαδόπουλος, άμυνα με Ασίγκμπα, Αναστασιάδη, Παντελιάδη και Κουτρομάνο και στον άξονα οι Όμο και Μπλάζιτς. Τριάδα πίσω από τον φορ Βάντερσον οι Πίτι, Ακόστα και Βασιλαντωνόπουλος.
 
ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ
 
Ο Λεβαδειακός του α' μέρους ήταν καλύτερος της Λαμίας και με καλές φάσεις για γκολ σχεδόν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στο 3' ήταν ένα καλό σουτ του Μπελγκαζουανί που έβγαλε δύσκολα ο κίπερ Παπαδόπουλος και στο 44' η μεγάλη φάση του ματς με το δοκάρι του Τριποτσέρη. Από μία σέντρα του Τσαμπούρη βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε με πλασέ την μπάλα στο δοκάρι. Η Λαμία προσπάθησε αλλά ανάλογες φάσεις δεν είχε.
 
7-0 ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΤΟ 55' ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕΝΤΙ!!!
 
Χαρακτηριστικό της επιθετικής... ανυπαρξίας της Λαμίας ήταν πως στο 55' οι τελικές στον αγώνα ήταν 7-0!!! Στο 50' ο Γιακουμάκης είχε μία πολύ καλή φάση με κεφαλιά ελάχιστα έξω και ενώ ο Λεβαδειακός απείλησε και μετά με Σίλβα και Τριποτσέρη.  Στο 61ο λεπτό ο Μεντί είδε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε.
 
ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ - ΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΦΑΣΗ Ο ΠΙΤΙ
 
Λίγο πριν το 70' οι Βάντερσον και Πίτι τσακώθηκαν άσχημα στον αγωνιστικό χώρο για το ποιος θα κάνει το φάουλ εκείνη την ώρα!!! Τελικώς το έκανε ο Πίτι με τον Βασιλαντωνόπουλο να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Βάντερσον αλλά τον Βραζιλιάνο να είναι έξαλλος και να τον σπρώχνει και γενικά να έχει πολλά νεύρα. Στο 90' ο Πίτι είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Επασί.
 
ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ
 
Στην διάρκεια του έξτρα χρόνου και συγκεκριμένα στο 93' χτυπήθηκε από μία χαρτοταινία ο ένας επόπτης. Ο διαιτητής διέκοψε για λίγο το ματς και υπήρξε ένταση. Τελικώς άρχισε πάλι ο αγώνας για να λήξει 0-0.
 
MVP: Η αμυντική διάταξη του Λεβαδειακού και κυρίως ο Λεονάρντο. Κράτησαν πολύ καλά το παιχνίδι και μακριά από την εστία του Επασί τους αντίπαλους επιθετικούς και ειδικά από το 61' και μετά που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.
 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Επασί για την εν γένει παρουσία του και κυρίως για την επέμβασή του στο τέλος σε σουτ του Πίτι.
 
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μεντί για την αποβολή του και Βάντερσον. Ο Βάντερσον ήταν κακός και έβγαλε και θέματα συμπεριφοράς στο ματς. Γενικά η επιθετική γραμμή της Λαμίας είχε κακή μέρα.
 
Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Τριποτσέρη που έχασε μεγάλη φάση με το δοκάρι.
 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Τα έκανε... μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο η διαιτησία. Δόθηκαν φάουλ που δεν ήταν και κάρτες που επίσης δεν έπρεπε να βγουν. Η 2η κάρτα στον Μεντί ήταν σωστή, ωστόσο για την πρώτη υπάρχουν... ενστάσεις.
 
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ένα ματς που άξιζε και έπρεπε να κερδίσει ο Λεβαδειακός έμεινε στο μηδέν λόγω της αποβολής του Μεντί. Οι Βοιωτοί έως τότε ήταν ανώτεροι και θα νικούσαν. Εν τέλει το Λεβαδειακός - Λαμία έμεινε στο 0-0.
 
ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
 
Λεβαδειακός: Επασί, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (75' Νιασέ), Μπελγκαζουανί (73' Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64' Φαβάρο) και Γιακουμάκης.
Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς (82' Αναστασόπουλος), Ακόστα (59' Τσούκαλος), Πίτι και Βάντερσον (84' Φράγκος).
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης