Ανω - κάτω η Μπενφίκα εξαιτίας του... Μήτρογλου!

Ανω - κάτω η Μπενφίκα εξαιτίας του... Μήτρογλου!

Οι Κινέζοι... έσπαγαν ταμεία για Μήτρογλου, αλλά η Μπενφίκα και ο πρόεδρος της «φοβήθηκαν» την πρόταση των 40 εκατ. ευρώ!

Ανω - κάτω η Μπενφίκα εξαιτίας του... Μήτρογλου!
Aνω - κάτω η Μπενφίκα έπειτα την αποκάλυψη του μάνατζερ Πάουλο Τεϊσέιρα πως ο πρόεδρος της ομάδας... έχασε την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία 40 εκατ. ευρώ. 

Ειδικότερα, έφερε στο φως έγγραφο με την επίσημη πρόταση που έκανε τον Φεβρουάριο η κινεζική Tianjin Quanjian στη Μπενφίκα για τον Κώστα Μήτρογλου.


Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της Tianjin έπειτα την πρώτη άρνηση ανέβασε την προσφορά στα 45 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν. 

Οπως αναφέρει, ο Βιέιρα δεν εμπιστεύτηκε τον μάνατζερ που έβαλαν οι Κινέζοι για να κλείσει τη μεταγραφή, ενώ ήταν κάθετος να μη δώσει προμήθεια 10% σε αυτή την εταιρεία που μεσολάβησε. Οι Κινέζοι επέμειναν, αλλά ο ισχυρός άνδρας των «Αετών» δε θέλησε να συνεχιστεί το θέμα. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Τεϊσέιρα, η Μπενφίκα μετέφερε πως ο Μήτρογλου είναι αρνητικός στο να παίξει στην Κίνα. Κλείνοντας, ο έμπειρος μάνατζερ αναρωτήθηκε για το deal που έγινε περίπου έξι μήνες μετά, όταν και η Μπενφίκα παραχώρησε τον διεθνή φορ με το 1/3 αυτών των χρημάτων, δηλαδή με  15 εκατ. στη Μαρσέιγ!




Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης