Παίκτες της Ευρωλίγκας που παραμένουν ελεύθεροι!

Παίκτες της Ευρωλίγκας που παραμένουν ελεύθεροι!

Τι κι αν οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει τις περισσότερες των κινήσεων τους ενόψει της νέας σεζόν, υπάρχουν ακόμα μερικοί παίκτες που εξακολουθούν να… κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Παίκτες της Ευρωλίγκας που παραμένουν ελεύθεροι!
Μερικοί αξιοσημείωτοι παίκτες παραμένουν διαθέσιμοι για την επόμενη σεζόν και ενδεχομένως μπορούν να αποτελέσουν λύση της ύστατης ώρας για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε το “Οι μεταγραφές στην Ευρωλίγκα”, ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες κινήσεις.

Ας δούμε μερικούς από αυτούς τους παίκτες:

Τζάστιν Ντόελμαν – Πάουερ φόργουορντ -32



Κλείσιμο
Ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς Ντόελμαν έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο έπειτα από τρεις σεζόν με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο έμπειρος Αμερικανός με διαβατήριο του Κοσσόβου τραυματίστηκε τον Μάρτιο και έμεινε μακριά από τα παρκέ για περίπου ένα μήνα. Παρόλα αυτά έπαιξε σε 15 ματς της Ευρωλίγκας πέρσι έχοντας 7,8 πόντους και 3,1 ριμπάουντ ανά συμμετοχή.

Στα 32 του, κουβαλώντας αρκετή εμπειρία, μπορεί να ταιριάξει σε οποιαδήποτε ομάδα, καθώς είναι πλέον υγιής. Ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχει δείξει, εσχάτως, η πρωταθλήτρια Ισπανίας Βαλένθια, στην οποία αγωνιζόταν πριν μετακομίσει στην Βαρκελώνη

Τζόι Ντόρσεϊ – Πάουερ φόργουορντ/σέντερ – 33


Άλλος ένας ψηλός στη λίστα μας, ο οποίος απασχόλησε τη Βίρτους Μπολόνια μέσα στο καλοκαίρι. Ο Ντόρσεϊ πέρασε μέρος της περσινής σεζόν στην Μπαλικεσίρ της Τουρκίας ύστερα από το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε 8,7 πόντους και 9,2 ριμπάουντ ανά συμμετοχή.

Ο πρωταθλητής της Ευρωλίγκας το 2012 παραμένει πολυδιάστατος παίκτης στο παρκέ και μπορεί να προσθέσει ποιότητα μαζί με εμπειρία σε οποιαδήποτε ομάδα. Η μακρά πορεία του περιέχει παρουσία σε ομάδες όπως την Μπασκόνια (πρώην Κάχα Λαμποράλ), τον Ολυμπιακό, τη Γαλατάσαραϊ, τους Χιούστον Ρόκετς, τους Τορόντο Ράπτορς και τους Σακραμέντο Κινγκς. Άρα μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδας που αναζητά έμπειρο παίκτη.

Αρτσιόμ Παρακχούσκι – Σέντερ -29


Ο ψηλός έχει αφήσει το σημάδι του στην Ευρωλίγκα. Πλέον είναι ελεύθερος, επειδή το συμβόλαιό του με την Ούνιξ εξέπνευσε με το πέρας του 2016-17. Πέρσι σημείωσε 11,3 πόντους και 5,1 ριμπάουντ ανά ματς παίζοντας σε 29 αγώνες και κάνοντας δύσκολη τη ζωή των αντίπαλων ψηλών, όσο ήταν στο παρκέ.

Ο Παρακχούσκι έχει αποδειχθεί αξιόπιστος τα τελευταία χρόνια και μπορεί να αποτελέσει επιλογή για ομάδα, που αναζητά σέντερ.

Ντόντεϊ Ντρέιπερ – Πλέι μέικερ – 32


Η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2016-17 ήταν ευχή και κατάρα για τον Ντρέιπερ. Ευχή επειδή βρέθηκε σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους στην Ευρώπη και στην Ισπανία, κατάρα επειδή οι Σέρχιο Γιουλ και Λούκα Ντόντσιτς είχαν τρομερή σεζόν και επισκίασαν τον Αμερικανό παίκτη με κροατικό διαβατήριο.

Το 2016-17 σε 29 παιχνίδια της Ευρωλίγκας σκόραρε 2,8 πόντους κατά μέσο όρο μοιράζοντας 1,4 ασίστ ανά συμμετοχή.

Σε περίπτωση που βρει ομάδα, στην οποία θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σίγουρα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Νέιτ Ουόλτερς – Πλέι μέικερ -26


Ο Ερυθρός Αστέρας επένδυσε πέρσι στον Ουόλτερς. Βρέθηκε στη σερβική ομάδα από την τουρκική Μπεσίκτας και δεν απογοήτευσε. Παρά την έλλειψη εμπειρίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Ουόλτερς εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτης ομάδας, κυρίως στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας με την Τσεντεβίτα.

Σε 27 παιχνίδια της Ευρωλίγκας είχε κατά μέσο όρο 7,1 πόντους και 2,1 ασίστ. Τα πήγε ακόμα καλύτερα στην Αδριατική με 9,2 πόντους και 3,3 ασίστ ανά ματς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης