AEK: Επιστροφή στα Σπάτα για τους κιτρινόμαυρους

AEK: Επιστροφή στα Σπάτα για τους κιτρινόμαυρους

Η νέα σεζόν αρχίζει ουσιαστικά την Δευτέρα για την ΑΕΚ με τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετrικά, με την πρώτη προπόνηση να αναμένεται απόγευμα Τρίτης

AEK: Επιστροφή στα Σπάτα για τους κιτρινόμαυρους
Οι Κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να απολαύσουν τις διακοπές τους και να καθαρίσουν το μυαλό τους, πριν επιστρέψουν και πάλι στα Σπάτα για τη νέα σεζόν. 

Μια σεζόν που ουσιαστικά ξεκινάει το πρωί της Δευτέρας για την Ενωση, με ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και εργομετρικά στα Σπάτα για τους παίκτες της ομάδας χωρισμένους σε τέσσερα γκρουπ.

Ολα αυτά αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης και η πρώτη προπόνηση θα γίνει στα Σπάτα το απόγευμα της ίδιας μέρας, από όπου θα απουσιάζουν οι πέντε διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Βράνιες, Γαλανόπουλος) που θα πάνε απευθείας στην Πολωνία την 1η Ιουλίου και ο Αλμέιδα που έχει συνεννοηθεί με τον Μανόλο Χιμένεθ και το ιατρικό τιμ ώστε να ολοκληρώσει στην Πορτογαλία τις θεραπείες αποκατάστασης που κάνει για τη θλάση του. 

Κλείσιμο
Ο Αλμέιδα είναι προγραμματισμένο να ταξιδεύσει απευθείας στην Πολωνία στις 2 Ιουλίου ενώ το μεσημέρι της Τρίτης έρχεται στην Αθήνα και ο Ελντερ Λόπες για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης