Βίντεο: Τυ-Χ-ερή η Ατλέτικο Μαδρίτης

Βίντεο: Τυ-Χ-ερή η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η γκολάρα του Γκριεζμάν έσωσε το βαθμό (1-1) για τους Ροχιμπλάνκος, με την Λα Κορούνια να είναι εκείνη που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρει το ματς

Βίντεο: Τυ-Χ-ερή η Ατλέτικο Μαδρίτης
Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο καιγόταν για ένα τρίποντο, αλλά δεν το βρήκε στο ταξίδι στο «Ριαθόρ». Με τον Πέπε Μελ στον πάγκο της για πρώτη φορά η Λα Κορούνια αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Και πάλι καλά δηλαδή για τους Ροχιμπλάνκος που πήραν το βαθμό με το 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αντόνε (13’) να δέχεται το δώρο των Ομπλάκ, Χιμένες και να βάζει το όγδοό του στην πρώτη σεζόν στην La Liga. Η Ντέπορ έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Ομπλάκ να σώζει την ομάδα του τον Αντόνε στο 70’ να χάνει το άχαστο.

Κλείσιμο
Δύο λεπτά νωρίτερα όμως ο Γκριεζμάν είχε βάλει ένα από τα καλύτερα της σεζόν. Ο Φιλίπε Λουίς τράβηξε βολίδα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γάλλος φορ έπαιξε το 1-2 σε δύο περιπτώσεις, για να το μπουμπουνίσει από τα 20 μέτρα και να φτάσει τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο βαθμός έφερε την Ατλέτικο οριακά στο +1 εντός τετράδας, ενώ η Λα Κορούνια στο +1 από τον υποβιβασμό αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Λίγο πριν το φινάλε έπεσε με το κεφάλι άσχημα στο έδαφος ο Φερνάντο Τόρες και αποχώρησε αναίσθητος με φορείο.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης