Tο 1ο διεθνές τουρνουά γκολφ «Messinia Pro-Am»

Tο 1ο διεθνές τουρνουά γκολφ «Messinia Pro-Am»

Συμμετείχαν 27 ομάδες, 27 κορυφαίοι επαγγελματίες και 81 ερασιτέχνες γκολφέρ

Tο 1ο διεθνές τουρνουά γκολφ «Messinia Pro-Am»
Η Μεσσηνία βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος με που διοργάνωσε η Costa Navarino
 
Συμμετείχαν 27 ομάδες, 27 κορυφαίοι επαγγελματίες και 81 ερασιτέχνες γκολφέρ από συνολικά 14 χώρες.

Το 1ο Messinia Pro-Am διεξήχθη σε τρεις αγωνιστικούς γύρους από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017. Οι ομάδες, αποτελούνταν από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες και αγωνίζονταν καθημερινά στα δύο γήπεδα 18 οπών.
Το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων γκολφέρ προσέφερε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθώς κάθε ημέρα οι νικητές εναλλάσσονταν στο τέλος του αγωνιστικού γύρου!
Κλείσιμο


 
Tον εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο  Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Chairman & CEO, της TEMEΣ Α.Ε., φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino. «Αυτή η διοργάνωση συμβάλλει στο όραμα του πατέρα του και ιδρυτή της Costa Navrino του Καπετάνιου Βασίλη Κωσταντακόπουλου να γίνει η Ελλάδα ένας ξεχωριστός προορισμός γκολφ και ελπίζει ότι το Messinia Pro-Am θα καθιερωθεί ως ένα ετήσιο τουρνουά που θα συμμετάσχουν γκολφέρ από όλο τον κόσμο» τόνισε.
 
Η εξαιρετική επίδοση της Γερμανίδας δημοσιογράφου από το Golf Spielen, Petra Himmel  κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς κατάφερε τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά να κάνει  hole-in-one και να αποτελέσει μία από τους συνολικά 6 γκολφέρ μέχρι σήμερα, που έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο στο The Bay Course. Η Petra Himmel σάρωσε τα βραβεία, καθώς πέραν της βράβευσης για το hole-in-one κατέκτησε και τα βραβεία “Longest Drive” και “Closest To The Pin” στις γυναίκες. Στους άντρες, το βραβείο “Longest Drive” παρέλαβε ο David Arendt και το “Closest To The Pin” ο Χάρης Παπαδόπουλος.
 
Σε ομαδικό επίπεδο, η ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση ήταν η ομάδα του pro Stuart Boyle και των ερασιτεχνών αθλητών Χάρη Παπαδόπουλου, Γεώργιου Κυβερνήτη και Daniele Bovio. Tην 2η θέση έλαβε η ομάδα του pro Steve Dooley και των ερασιτεχνών αθλητών Gerhard Komarek, Andreas Hainz και Gerhard Marischka. Tην 3η θέση έλαβε η ομάδα του pro Πάνου Καραντζιά και των ερασιτεχνών αθλητών Igor Graskin, Christian Werner και Bettina Schroeder.


 
Η βραδιά έκλεισε με την βράβευση των κορυφαίων pro αθλητών του τουρνουά!
Πρωταθλητής του 1ου Messinia Pro-Am στέφθηκε ο Ιταλός Federico Elli (PGA Italy). Όπως δήλωσε στην PGAs of Europe: «Πιστεύω ότι η Costa Navarino είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για γκολφ και σίγουρα θα επιστρέψουμε και του χρόνου». Την 2η θέση έλαβε ο Ολλανδός Ralph Miller (PGA Holland) και την 3η θέση κατέκτησε ο Ιταλός Lorenzo Gagli (PGA Italy). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτοι γκολφέρ όπως αναδείχτηκαν, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά την Ελλάδα και την Costa Navarino.
 
Στην 4η θέση βρέθηκε ο Πορτογάλος Hugo Santos, στην 5η θέση ο Ιταλός Emanuele Canonica και στην 6η θέση ο νικητής του 4ου Aegean Airlines Pro Am (2009), Paul Nilbrink. Πέραν των κορυφαίων αθλητών, στο τουρνουά έλαβαν μέρος και λιγότερο γνωστοί γκολφέρ που αποτελούν διασημότητες στον χώρο τους, όπως ο κορυφαίος Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Joe Arlauckas και η Γερμανίδα παρουσιάστρια Annica Hansen!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης