Μπαρτσελόνα σε μηχανική υποστήριξη

Μπαρτσελόνα σε μηχανική υποστήριξη

Λίγες μέρες μετά το κάζο στο Παρίσι η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90’ και δύο γκολ του Μέσι για να νικήσει 2-1 την Λεγανές

Μπαρτσελόνα σε μηχανική υποστήριξη
Πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Λεγανές, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε νίκησε με 2-1, όμως συνέχισε να προβληματίζει λίγες μέρες μετά την βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Οι Blaugrana έφτασαν τις 3 σερί νίκες στην La Liga και πέρασαν πάνω από την Σεβίλλη και στο -1 από την Ρεάλ Μαδρίτης με δύο ματς περισσότερα. Ο Λιονέλ πέτυχε και τα δύο γκολ των Καταλανών.

Μόλις στο 4’ άνοιξ το σκορ η ομάδα του, υπό πίεση, Λουίς Ενρίκε, όταν ο Νεϊμάρ έβγαλε αριστερά στον Σουάρες και εκείνος σέντρα-όνειρο με το εξωτερικό για το Μέσι που έκανε πολύ εύκολα το 1-0 από κοντά. Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο κόντρα σε μία ομάδα που περίμενε και έψαχνε κόντρα και την βρήκε. Αφού στο 10’ το φάουλ του Μέσι πέρασε ψηλά, στο 17’ ο Ελ Ζαρ έφυγε στο ξέφωτο αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Τερ Σκέγκεν, που απέκρουσε και τη δεύτερη προσπάθειά του.

Κλείσιμο
Στο 27’ ο Ερερίν σταμάτησε τον Μέσι που πήρε την ωραία πάσα του Σουάρες και στο 35’ ο Μαντοβάνι είχε κεφαλιά άουτ ύστερα από κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τερ Στέγκεν κράτησε το σκορ στο 1-0 με τρομερή επέμβαση με το ένα χέρι σε βολέ του Ελ Ζαρ που κόντραρε στον Ουμτιτί και άλλαξε πορεία.

Στο δεύτερο μέρος η Λεγανές μπήκε με φάση και στο 55’ ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ του Γκερέρο σε τετ-α-τετ για να απαντήσει η Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ στο 59’ αλλά ο Ερερίν αντέδρασε σωστά με τα πόδια. Στο 68’ ο Γκερέρο έπεσε πολύ εύκολα από το μαρκάρισμα του Ματιέ σαν τελευταίος και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Ραφίνια. Η Μπάρτσα άφηνε ανησυχητικά σημάδια και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Στο 71’ ο Ουνάι Λόπεθ μόλις είχε μπει στο ματς σκόραρε με πλασέ σε μια φάση που ξεκίνησε από γκάφα του Σέρτζι Ρομπέρτο (1-1). Ο Λιονέλ Μέσι δεν έβαλε το φάουλ στο 77’ όμως στο 90’ έβαλε το πέναλτι που δόθηκε σε πτώση του Νεϊμάρ προ του Μαντοβάνι. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος αφού στο 93’ το καλό σουτ του Ελ Ζαρ πέρασε έξω.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης