Παρέδες: «Θέλω πρωτάθλημα με Ολυμπιακό»

Παρέδες: «Θέλω πρωτάθλημα με Ολυμπιακό»

Ο άσος από το Εκουαδόρ ετοιμάζεται να κάνει ντεμπουτο στην Super League στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και μίλησε στη NOVA για το πρωτάθλημα και τους στόχους των ερυθρόλευκων

Παρέδες: «Θέλω πρωτάθλημα με Ολυμπιακό»
Η πρώτη του συμμετοχή καταγράφηκε στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη και πλέον ο Λατινοαμερικάνος άσος ετοιμάζεται και για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλη,μα.

«Νομίζω πως όλα τα παιχνίδια, μας γεμίζουν με κίνητρο. Δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μην είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Το γεγονός πως ο αντίπαλός, μας έχει κερδίσει, σίγουρα θα γεμίσει με δύναμη την ομάδα. Θα δώσει επιπλέον δύναμη στην ομάδα για να παλέψει και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά κι αναφερόμενος στις πρώτες εντυπώσεις του από την Super League συμπλήρωσε: 

Κλείσιμο
«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Είναι ένα πρωτάθλημα με καλές ομάδες και δύσκολα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες θέλουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούν να είναι καλά στημένες γύρω από την μπάλα. Μου αρέσει πολύ».

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα με τους Θεσσαλούς ο Μπέντο δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μάρτινς, Φιγκέιρας με τον τελευταίο να χάνει και τον αγώνα με τον Πανιώνιο (λόγω καρτών).
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης