«Mπουκέτο» αγώνων για πολλά ευρώ!

«Mπουκέτο» αγώνων για πολλά ευρώ!

Οι αγώνες της Σούπερ λιγκ, της Πρέμιερ Λιγκ, της Μπουντεσλίγκα καθώς και αυτοί του ιταλικού και ισπανικού πρωταθλήματος συνθέτουν ένα ωραίο στοιχηματικό «μπουκέτο», που μπορεί να μας οδηγήσει στο ταμείο αν παίξουμε με σύνεση και έμπνευση, γιατί οι εκπλήξεις παραμονεύουν

Ευκαιρίες σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο Αγγλίας!
Οι δε αποδόσεις της betshop.gr είναι και πάλι εξαιρετικές.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος:
Κλείσιμο
Δύσκολο ματς. Ο Παναιτωλικός έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη 3-2 επί της ΑΕΚ στα πέντε τελευταία ματς. Στην έδρα του αποφεύγει την ισοπαλία, έχει συντελεστή 4-1-4 σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες. Ο Ατρόμητος είναι σε καλύτερη κατάσταση και ομάδα των ισοπαλιών στα τελευταία ματς. Ο συντελεστής 3-4-2 δεν είναι κακός. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr
στο 3.05.

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός:
Αυτό κι αν είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ είναι ομάδα του under, αλλά τελευταία πάσχει, δεν έχει τη φόρμα όπως πριν από το νέο έτος. Ποντάρει πολλά στην άμυνά του η οποία είναι καλή. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που είναι και το ξέρουν όλοι, δεν χρειάζεται χαρτογράφηση. Μπορεί να έχει επτά ματς δίχως ήττα, αλλά δεν πείθει. Την τελευταία αγωνιστική έφερε 0-0 με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.30.

Πανιώνιος - Ξάνθη: Αυτό είναι το ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δυο σούπερ φορμαρισμένες ομάδες και ισόβαθμές στην 2η θέση της βαθμολογίας, συγκάτοικοι του ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος πετάει στα τελευταία ματς, έχει μόλις μία ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ στο βούρκο των Ιωαννίνων. Η Ξάνθη μετράει μόλις μία ήττα κι αυτή από τον Ολυμπιακό και μακριά από την έδρα της φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr  στο 2.35.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς: Ο Λεβαδειακός απέχει μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη, έχει χάσει την επαφή με τις νίκες και συνήθως χάνει ή φέρνει ισοπαλία στο under. Είναι καλά ψυχολογικά μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Πλατανιάς είναι σε φουλ φόρμα, έχει τρεις νίκες σερί σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά το ζητούμενο γι αυτόν είναι ότι δεν σκοράρει εκτός έδρας, μόλις τρία γκολ είναι ο απολογισμός του. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 2.95.

Τσέλσι - Άρσεναλ: Η πρωτοπόρος με την 2η της βαθμολογίας. Αν νικήσει η Τσέλσι απαλλάσσεται από την παρουσία της, καθότι θα την έχει ρίξει 12 βαθμούς πίσω. Αν νικήσει η Άρσεναλ, η διαφορά πάει στους έξι. Η Τσέλσι είναι στιβαρή ομάδα και παίζει μόνο για το αποτέλεσμα. Η Άρσεναλ είναι μία τρελή – τρελή ομάδα που στα καλά της διαλύει την όποια ομάδα, αλλά μπορεί να χάσει 1-2 από την Γουότφορντ, όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη κι ο κόσμος ν’ αποδοκιμάζει το Βενγκέρ. Η λογική λέει ότι ο 1& goal-goal της betshop.gr στο 4.05 είναι σούπερ ευκαιρία.

Κρίσταλ Πάλας - Σάντερλαντ: Η Κρίσταλ είναι 3η από το τέλος στην επικίνδυνη ζώνη και η Σάντερλαντ τελευταία. Σε καμία, συνεπώς,  δεν συμφέρει η ισοπαλία. Κι οι δυο κινούνται στα όρια του under κι έχουν από τις χειρότερες επιθέσεις. Αν πρέπει να πούμε ποια είναι σε καλύτερη κατάσταση, αυτή είναι η Κρίσταλ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.65.

Γουέστ Μπρομ. - Στόουκ:  H Στόουκ είναι ένα κλικ καλύτερη αυτή την εποχή σε σχέση με την Μπρομ, η οποία, όμως, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Κι οι δυο ομάδες κινούνται στο όριο του under. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 2.00.

Χαλ Σίτι - Λίβερπουλ: Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το ματς είναι διπλό, λόγω μεγέθους. Η Χαλ, ωστόσο, του Μάρκο Σίλβα, προέρχεται από μία τεράστια ισοπαλία 0-0 στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο δε τελευταίο εντός έδρας ματς, νίκησε 2-1 την Μπόρνμουθ. Η Λίβερπουλ τον τελευταίο μήνα έχει τρεις ήττες σερί και μία ισοπαλία εντός έδρας 1-1 με την Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.15 της betshop.gr στο under.

Γκλάντμπαχ – Φράϊμπουργκ: Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η Γκλάντμπαχ έδειξε μεταμορφωμένη. Πρώτα πήρε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας από την Ντάρμσταντ και την περασμένη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη, 3-2 εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν. Η Φράιμπουργκ είναι επίσης σε καλή κατάσταση. Στα δυο σερί εντός έδρας παιχνίδια, έχασε 1-2 από την Μπάγερν στις καθυστερήσεις και μετά, κέρδισε 2-1 τη Χέρτα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 2.15.

Ντόρτμουντ - RB Λειψία: Δύσκολο ματς. Στα δυο παιχνίδια της μετά το ξεκίνημα του 2ου γύρου στο πρωτάθλημα, η Ντόρτμουντ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Βέρντερ κι έφερε επίσης μακριά από την έδρα της ισοπαλία 1-1 με τη Μάιντζ. Θέλει μόνο νίκη για να διατηρηθεί στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκοράρει εύκολα, αλλά εξ ίσου εύκολα δέχεται το γκολ. Η Λειψία στα δυο εντός έδρας ματς, σκόρπισε εύκολα 3-0 την 3η της βαθμολογίας Άϊντραχτ και υποχρέωσε την Χόφενχαϊμ στην πρώτη της ήττα, 2-1. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.65 για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Χόφενχαϊμ – Μάιντζ: Η Χόφενχαϊμ έκανε την πρώτη της ήττα την περασμένη αγωνιστική χάνοντας 2-1 στη Λειψία. Είναι κατά πολύ ανώτερη από την Μάιντζ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο επιτυχίες εντός έδρας με την επανέναρξη της μπουντεσλίγκα. Έφεραν 0-0 με την Κολονία και 1-1 με την Ντόρτμουντ. Γενικά είναι ομάδα του under. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& under 2.5 της betshop.gr στο 5.50!

Κίεβο - Ουντινέζε: Δύσκολο παιχνίδι, επειδή κι οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από μεγάλα αποτελέσματα, αλλά και ισοβαθμούν. Η Κιέβο πήρε αντρίκια νίκη 1-0 στη Ρώμη από τη Λάτσιο και η Ουντινέζε νίκησε 2-1 τη Μίλαν στο Ούντινε. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.00.

Γιουβέντους - Ίντερ: Είναι κλασικό ντέρμπι στο καμπιονάτο. Η Γιούβε έχει αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς στην κορυφή από τη Ρόμα, έχει κι ένα ματς λιγότερο. Έχει μόνο νίκες στο Τορίνο και συντελεστή γκολ 29-6. Είναι και σε τρομερή φόρμα ο Ιγκουαϊν, που σκοράρει ακατάπαυστα. Η Ίντερ εκεί που πήγαινε τρένο για να βρεθεί στην τριάδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε 1-2 από τη Λάτσιο την περασμένη αγωνιστική. Είναι τουλάχιστον δυο κλικ κάτω από τη Γιούβε. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.58.

Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ: Στο ματς αυτό το over της Σεβίλλης συναντάει το under της Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι έχουν συντελεστή 8-0-1 σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες στην έδρα τους. Προέρχονται, όμως, από ανέλπιστη ήττα, 2-1 από την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη. Ισοβαθμούν στην 2η θέση με την Μπαρτσελόνα, δεν παίζουν για άλλο αποτέλεσμα εκτός του άσου. Η Βιγιαρεάλ είναι σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θέλει Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παίξει για να μη χάσει. Δύσκολα βάζει γκολ εκτός, δύσκολα το δέχεται. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1& no goal της betshop.gr στο 2.95.

Θέλτα Βίγκο - Ρεάλ Μαδρίτης: H Θέλτα πέταξε έξω τη Ρεάλ από το κύπελλο, την είχε νικήσει 2-1 στη Μαδρίτη και στον επαναληπτικό έφερε 2-2. Εν όψει αυτού του αγώνα της Κυριακής, πρέπει να λάβουμε υπ όψιν ότι η Θέλτα έδωσε τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη στην έδρα της, φέροντας 0-0 με την Αλαβές. Που σημαίνει ότι θα είναι κουρασμένη στο ματς αυτό. Η Ρεάλ είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα και την Σεβίλλη, έχει κι ένα ματς λιγότερο. Έκανε «κοιλιά» τελευταία, αλλά φαίνεται να επανέκαμψε με το 3-0 επί της Σοσιεδάδ την περασμένη αγωνιστική. Έχει όμως και απουσίες βασικών, όπως του Μόντριτς, του Μπέιλ, του Καρμπαχάλ και του Μαρτσέλο. Η λογική λέει να παίξουμε το 2& goal-goal της betshop.gr στο 2.80. 

Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Η Μπαρτσελόνα έπαιξε την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο Ισπανίας στον πρώτο ημιτελικό και νίκησε 2-1 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Παίζει Σάββατο κόντρα στην Μπιλμπάο, άρα θα είναι κουρασμένη, έχει και απουσίες βασικών παικτών, όπως του Ινιέστα και του Μπούσκετς. Πριν από ένα μήνα είχε υποδεχτεί την Μπιλμπάο στη Βαρκελώνη για το κύπελλο και τη νίκησε 3-1. Βασική επισήμανση: Τη Μπαρτσελόνα την περνούν «χειρουργείο» οι διαιτητές σε τέσσερα σερί ματς! Οι Βάσκοι είναι σκληρό καρύδι, πέρασαν τέσσερα ματς δίχως νίκη και την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν 3-1 τη Χιχόν στη Βασκονία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.22.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ


AEK Αθηνών - Βέροια: Ποντάρουμε στον 1&over 2.5 της betshop.gr στο 1.90.
Ολυμπιακός Πειραιώς - Ηρακλής 1908: Προτιμούμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.30.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: O 1& over 2.5 της betshop.gr στο 2.60 είναι μια χαρά.

Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι Σίτι: Παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.80.

Tότεναμ - Mίντλεσμπρο: Το over 2.5& no goal της betshop.gr προσφέρεται στο 4.05. Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.

Έβερτον - Μπόρνμουθ: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop.gr στο 2.65 είναι «δώρο» και το προτιμούμε.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: Το over 2.5 &no goal της betshop.gr  στο 3.55 είναι σούπερ ευκαιρία. 

Αμβούργο – Λεβερκούζεν: Ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr το οποίο δίνεται στο 1.70. Ό,τι άλλο είναι παρακινδυνευμένο.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντάρμσταντ: Ο 1& no goal δίνεται από την betshop.gr στο 2.35.

Μπολόνια - Nάπολι: Παίζουμε άφοβα το διπλό της betshop.gr στο 1.47.

Μίλαν - Σαμπντόρια: Ο 1& goal-goal της betshop.gr στο 3.65 μας φωνάζει να ποντάρουμε έστω κι ένα ευρώ.

Αταλάντα - Κάλιαρι: Ο 1& no goal της betshop.gr στο 2.35 είναι μια χαρά.

Τζένοα - Σασσούολο: Το ματς αυτό είναι «πονηρό» και καλά είναι να μην επηρεαστούμε από την έδρα και απλά να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.70.

Πεσκάρα - Λάτσιο: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.45 είναι «δώρο».

Ντεπ. Λα Κορούνια - Μπετίς: Είναι και οι δυο ομάδες του under και θα το προτιμήσουμε στο 1.60 της betshop.gr.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεγανές: Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.85.

Βαλένθια - Έϊμπαρ: Δύσκολο ματς. Το goal-goal της betshop.gr  στο 1.70 μας καλύπτει.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Οσασούνα: Παίζουμε το 2.65 της betshop.gr να κερδίζει η Ρεάλ και στα δυο ημίχρονα.

Γρανάδα - Λας Πάλμας: Το διπλό της betshop.gr στο 2.35 είναι μια χαρά.

ΕΜΠΝΕΣΕΙΣ

Γουότφορντ - Μπέρνλι: Η Μπέρνλι είναι φορτωμένη νίκες τον τελευταίο καιρό και ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 3.75.

Λέστερ - Mάντσεστερ Γ. : Το 2 & under 2.5 της betshop.gr πωλείται στο 3.75 κι είναι ευκαιρία. 

Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ: Η απόδοση 4.90 της betshop.gr στο διπλό, μας φωνάζει να το παίξουμε έστω κι ένα ευρώ.

Χέρτα Βερολ. – Ίνγκολσταντ: Ο 1& no goal της betshop.gr πληρώνεται στο 3.05 και αξίζει να τον τιμήσουμε.

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ: Είναι πολύ μεγάλη η απόδοση 2.15 της betshop.gr στον άσο και την προτιμούμε. 

Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης: Το 2.15 της betshop.gr στον άσο, είναι «δωράκι».
Έμπολι - Τορίνο: Ο άσος της betshop.gr δίνεται στο 3.55. Αδύνατον να μην ακουμπήσουμε κάτι. Η Έμπολι είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Μάλαγα – Εσπανιόλ: Με βάση την εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, το διπλό της betshop.gr στο 3.60 δεν είναι και μεγάλο ρίσκο.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Αλαβές: Η Χιχόν έχει «τρύπια» άμυνα, αλλά η Αλαβές δεν βρίσκει με τίποτα δίκτυα, έχει τρία σερί 0-0 στα τελευταία ματς. Ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.15.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης