Προς Χαλ και… Μάρκο Σίλβα οδεύει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ίσως και σήμερα η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Νορβηγού μπακ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό
Ξανασμίγει με τον Μάρκο Σίλβα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Χαλ Σίτι εισηγήθηκε με θέρμη την πρόσληψη του Νορβηγού δεξιού μπακ και στη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να εγκριθεί η απόκτησή του.
Ο 25χρονος άσος αναμένεται να μετακομίσει δανεικός με οψιόν αγοράς στη Χαλ. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν ως… ενοίκιο περίπου 500-600 χιλ. ευρώ και θα καλύψουν τις αποδοχές του παίκτη, ενώ το καλοκαίρι θα έχουν οψιόν αγοράς της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ.
Αρχικά η Χαλ είχε δείξει πρόθεση αγοράς του παίκτη, ωστόσο η πιθανότητα να αλλάξει χέρια ο αγγλικός σύλλογος, αλλά και η αγωνιστική απραξία του Ελαμπντελαουί (που μετρά μόλις τέσσερις εμφανίσεις το τελευταίο οκτάμηνο) που έκανε επιφυλακτικούς τους ανθρώπους της ομάδας έφερε στο προσκήνιο τη λύση του δανεισμού.
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.