Μπακς: Ένα Tweet – μήνυμα προς όλο το ΝΒΑ!

Μπακς: Ένα Tweet – μήνυμα προς όλο το ΝΒΑ!

Μιλγουόκι Μπακς από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στο ταλέντο και τις προοπτικές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν λίγο καιρό τον υπέγραψαν με τετραετή επέκταση για 100 εκατομμύρια δολάρια και η σταθερή πολύ υψηλού επιπέδου απόδοση του Έλληνα παίκτη, τους δικαιώνει απόλυτα για… αρχή.

Μπακς: Ένα Tweet – μήνυμα προς όλο το ΝΒΑ!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νίκης, οι Μπακς έκαναν ένα τουίτ με… μήνυμα, για όσους δεν μπορούν να προσφέρουν καλά το επίθετο του Γιάννη!


Κλείσιμο




Αν και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τιτίβισμα είχε να κάνει περισσότερο με μια πρόσφατη δήλωση του Τζέισον Κιντ, όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει πως ο Αντετοκούνμπο δεν αναγνωρίζεται όσο του αξίζει με βάση την απόδοσή του φέτος από το σύνολο του ΝΒΑ.

“Είναι δύσκολο να προφέρουν το όνομά του, για αυτό” ήταν η απάντηση του προπονητή του Γιάννη! Πάντως, το επίσημο ΝΒΑ, αλλά και τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ συνεχώς ασχολούνται με τον Greek Freak και αφιερώνουν άρθρα, αναλύσεις και πολλά ποστ στα Social Media. Όπως και να έχει, το τιτίβισμα των Μπακς ήταν σίγουρα ένα μήνυμα που ήθελαν να στείλουν, με αφορμή τα όργια του Γιάννη απέναντι στους πρωταθλητές και τον Λεμπρόν Τζέιμς!​



Πηγή:www.eurohoops.net


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης