Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή. Μάλιστα, φαίνεται πως στους «πράσινους» έχει προταθεί και ο Γκουστάβο Πογέτ
Η θέση του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό κρίνεται μέρα με τη μέρα, με τους «πράσινους» να έχουν μπει σε διαδικασία αναζήτησης τεχνικού, σε περίπτωση που τελειώσει ο Ιταλός τεχνικός από την τεχνική ηγεσία.
Σύμφωνα με τη «Live Sport», ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί μεταξύ άλλων στο «τριφύλλι», είναι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ.
Ο Πογέτ, είναι ελεύθερος μετά την απόλυση του από την Ρεάλ Μπέτις και είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Στραματσόνι, με το όνομα του να είναι ένα από τα πολλά που έχουν ακουστεί, όπως εκείνα των Δώνη και Ουζουνίδη.
Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Αντρέα Στραματσόνι...
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.