Τσόρι: Θα σηκωθούμε ξανά

Τσόρι: Θα σηκωθούμε ξανά

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στέλνει το μήνυμα μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά

Τσόρι: Θα σηκωθούμε ξανά
Οδυνηρό αποκλεισμό υπέστη ο Ολυμπιακός από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, στα προκριματικά του Champions League, όμως, ο Τσόρι Ντομίνγκες δε χάνει την αισιοδοξία του ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ξανασταθούν στα πόδια τους. 

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως η ομάδα δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα, ωστόσο υπάρχει πάντα η δεύτερη ευκαιρία κι έδωσε το σήμα για την επίτευξη του επόμενου στόχου. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά 

«Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ... για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας!!!». 

Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά οσο αυτα της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ... για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας!!! Hemos recibido un golpe duro, algo que realmente no esperábamos. Trabajamos con mucho esfuerzo y dedicación para conseguir nuestro primer objetivo. Hoy nos toca hacernos cargo de esta situación y les aseguro que el sentimiento de derrota es tan grande como el de alegría, en las victorias... Pero el fútbol siempre da revancha... Por muchos motivos nos levantaremos e iremos en busca de nuestro próximo objetivo!!!

A photo posted by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on



Πηγή: sport-fm.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης