Eίναι από τις στιγμές που σε κάνουν να γυρίσεις το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο Ντεμπά Μπα είχε σύγκρουση με αντίπαλό του και με αποτέλεσμα να διαλυθεί το οστό κνήμης-περόνης.
Ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Σαγκάη Σενούα, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με 14 γκολ σε 18 ματς. Ωστόσο, είχε ραντεβού με την ατυχία, καθώς η σύγκρουση με τον αντίπαλο του προκάλεσε, όπως φαίνεται στο βίντεο, τεράστια ζημία στο πόδι του.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.