Φουλ για Μπαρτσελόνα ο Μαχρέζ!

Φουλ για Μπαρτσελόνα ο Μαχρέζ!

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως Λέστερ και Μπαρτσελόνα έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, με τον Αλγερινό να προβάρει τα μπλαουγκράνα

Φουλ για Μπαρτσελόνα ο Μαχρέζ!
Βαλίτσες για Βαρκελώνη φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ριγιάντ Μαχρέζ! 

Ο Αλγερινός εξτρέμ φέρεται να έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από τη Λέστερ, με την Μπαρτσελόνα, όπως αποκαλύπτει η ''Mundo Deportivo'', να τον έχει προσεγγίσει και να είναι το Νο. 1 φαβορί για την απόκτηση του 25χρονου! 

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή, ο Ρανιέρι δήλωσε: «Επιθυμία μου είναι να κρατήσω τους βασικούς παίκτες μου, αλλά αν κάποιος έρθει με μία πρόταση από κάποια ομάδα και μου ότι, αφεντικό, η τάδε ομάδα καλύπτει τις φιλοδοξίες μου και θέλω να φύγω, τότε θα του ευχηθώ καλή τύχη και θα τον αφήσω να φύγει. Θέλω οι παίκτες που έχω να είναι χαρούμενοι». 

Στο δημοσίευμα της ''Mundo Deportivo'', επίσης, τονίζεται πως έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ Λέστερ και Μπαρτσελόνα και ο παίκτης… προβάρει τα μπλαουγκράνα. Θυμίζουμε, ωστόσο, πως στο… κόλπο είναι και η Άρσεναλ, και μένει να δούμε πού θα καταλήξει ο Μαχρέζ, που «έβγαλε μάτια» την περασμένη σεζόν με τις «αλεπούδες».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης