Κλείνει Χαντάνοβιτς η Τσέλσι

Κλείνει Χαντάνοβιτς η Τσέλσι

Κοντά στην απόκτηση του Σαμίρ Χαντάνοβιτς βρίσκεται η Τσέλσι, όπως αναφέρεται στην Tuttosport, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες περί αποχώρησης του Τιμπό Κουρτουά

Κλείνει Χαντάνοβιτς η Τσέλσι
Έτοιμη να κλείσει τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς μοιάζει η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttosport. Ο Αντόνιο Κόντε από τη στιγμή που ανέλαβε τους «μπλε», έχει τσεκάρει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Serie A και μια από αυτές που 
εξετάζει πολύ σοβαρά, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, είναι του τερματοφύλακα της Ίντερ. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουζίλο πρόκειται να μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο ώστε να γίνουν οι τελικές, όπως φαίνεται, συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Παράλληλα, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του και ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ώστε να γίνει αυτή η μετακίνηση. 
Κλείσιμο

Όπως αναφέρεται στα ιταλικά Μέσα το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που τελικά παραχωρήσει τον Χαντάνοβιτς η Ίντερ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Σαλβατόρε Σιρίγου που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά φέτος έχασε από ένα σημείο και μετά τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια από τον Κέβιν Τραπ. 

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πώς θα κινηθεί η Τσέλσι, έχοντας ήδη τον Τιμπό Κουρτουά στον «1», αλλά και τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Πηγή:  www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης